И децата в детските градини разбраха, че дори бустерноваксинирани хора се заразяват повторно и потретно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/i-decata-v-detskite-gradini-razbraha-che-dori-busternovaksinirani-hora-se-zarazyavat-povtorno-i-potretno/5347 SvobodnoSlovo.eu
И децата в детските градини разбраха, че дори бустерноваксинирани хора се заразяват повторно и потретно

А, ве, тъпанари! Вече е 100% НАУЧНО ДОКАЗАНО, че измислените псевдоваксини, чрез които няколко едри риби от фармацевтичната мафия станаха мултимилиардери, не помагат срещу Ковид-19.

Единственият сигурен начин да спреш човек да се зарази от респираторен вирус е като му затвориш херметически носа и гърлото, за да няма достъп на въздух и капки, демек, като го удушиш. И децата в детските градини разбраха, че дори бустерноваксинирани хора се заразяват повторно и потретно.

Дори имбецилите в психиатричната клиника в Карлуково осъзнаха, че Ковид-19 е опасен предимно за най-възрастните хора и тези с тежки хронични заболявания - тях трябва да пазим, а не млади и здрави хора да тъпчем с безполезни течности.

Ако в рамките на максимум месец Киро Канадецът не отмени зеления сертификат и тъпанарските "мерки" срещу Ковид-19, то аз ще се обявя за оставката му, колкото и да ми е симпатичен и колкото и Баце и сие да са ми противни.

Нелепо и абсурдно е целият свят да облекчава или премахва мерките, а в София човек да няма къде да влезе да се изпи.ае без да наруши закона.

ОК-поставена му е на Киро Канадеца "норма", която трябва да изпълни, за да получи фармацевтичната мафия гарантирани на най-високо политическо ниво печалби, които след това да раздаде на грандкорумпираните световни политици, но пък и кьотекът май вече наближава и тоя път гражданите ще пердашат политиците, а не обратното.

Емил Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.