И в хубаво, и готово: когато ГЕРБ и ДПС ръкопляскат на Възраждане. Защо ли?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/i-v-hubavo-i-gotovo-kogato-gerb-i-dps-rakoplyaskat-na-vazrazhdane-zashto-li/5391 SvobodnoSlovo.eu
И в хубаво, и готово: когато ГЕРБ и ДПС ръкопляскат на Възраждане. Защо ли?

И в хубаво, и готово: когато ГЕРБ и ДПС ръкопляскат на Възраждане. Защо ли? Защото и трите партии саботират комисията за подготовка на промени в конституцията.

И е хубаво, и е готово, когато БСП не си излъчва основния правен експерт - Крум Зарков в комисията за конституцията. Но лоялни юристи има все пак.

Бонус: и е хубаво, и е готово, когато едните управляващи оферират “сделки” на други управляващи. А именно, когато Тошко Йорданов каже, че може да си реши спора с Асен Василев (който го обвини в кражба на интелектуална) “или в съда, или между тях си”.

Може би в парламента трябва да има постоянно поп за по някой жребий (както в комисията по енергетика), та да спестява неудобните ситуации. Например: да тегли чоп дали Василев и Йорданов да се споразумеят извънсъдебно или все пак въпросът между тях да бъде решен от съд; или посреЦтвом жребий да избере членовете на комисия.

Полина Паунова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.