Иде ми да ида в триъгълника на властта с плакат: "Мили момчета, не се предавайте!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ide-mi-da-ida-v-triagalnika-na-vlastta-s-plakat-mili-momcheta-ne-se-predavayte/5467 SvobodnoSlovo.eu
Иде ми да ида в триъгълника на властта с плакат: "Мили момчета, не се предавайте!

"Портрет на моите зайци." Неподражаемият Станислав Стратиев ни напомня, че така се нарича картината на Карлсон, които живее на покрива. На нея има само една лисица. На въпрос къде са зайците, Карлсон отговаря: "Лисицата ги изяде".

Ужасно много се боя, че същото ще стане с нашата политическа картина, която се рисува сега. Тя се нарича "Портрет на почтените политици".

Страхувам се, че след година на нея ще има само едни познати от 30 години лица, при вида на които ние стреснато ще попитаме: "Къде са почтените политици?" А отговорът ще бъде: "Непочтените политици ги изядоха".

Дано да е напразен моят страх! Иде ми да ида в триъгълника на властта с плакат: "Мили момчета, не се предавайте! И не давайте на лисиците ни трошка от властта, която ние дадохме на вас, заедно с вярата си."

, Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.