Invertebrata в политическия живот

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/invertebrata-v-politicheskiya-zhivot/5279 SvobodnoSlovo.eu
Invertebrata в политическия живот

Inverte/p>

Все си мисля, че, за да успееш в политиката, се изискват качества, необходими и в цирка на акробатите - предимно гъвкав или липсващ гръбнак. Сменянето на позиции през час стана запазена българска политическа марка /е, с изключение на Байдън, ама той поне го прави по здравословни склерозни причини/.

Гъненето пред губернатора на Козяк стана единствено условие за участие в управлението. Козируването и изпълняването на циркови номера като послушен пудел пък - гаранция за политически комфорт и облаги.

Традиционно за червеите е, че те живеят в свят, различен от този на гръбначните. Някак си вселените са различни. За червея калта и тинята са естествена среда, а инстинктивните реакции за избягване на опасности - начин на живот. Все едно да искате плосък червей да се опитва да разбере мислите и живота на лъва, за който свободата и лова са начин на живот.

Едни такива размисли....докато слушам как в българския батальон на НАТО /моля някой да ме уведоми колко войници има в един батальон, че в правителството явно имат разногласия по тоя въпрос/, ще има....американски войници и технника. Министър Янев толкова чевръсто се врътва по темите с Русия и НАТО и българската позиция по тези въпроси, че чак ме е страх да не се срещне със себе си в движение!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.