Изслушването на Цацаров в парламентарната комисия се превърна „шоуто на Цацаров“, защото срещу него имаше тълпа жалки аматьори – неподготвени

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izslushvaneto-na-cacarov-v-parlamentarnata-komisiya-se-prevarna-shouto-na-cacarov-zashtoto-sreshtu-nego-imashe-talpa-zhalki-amatyori-nepodgotveni/5435 SvobodnoSlovo.eu
Изслушването на Цацаров в парламентарната комисия се превърна „шоуто на Цацаров“, защото срещу него имаше тълпа жалки аматьори – неподготвени

Миналата седмица – изслушването на Цацаров в парламентарната комисия се превърна „шоуто на Цацаров“, защото срещу него имаше тълпа жалки аматьори – неподготвени, незнаещи за какво става въпрос.

Тактично се опитвам да кажа, че теоретиците, принципно, имат своето много важно място във властта, но няма как да закриваш спецсъдилища и да разпитваш Цацаров без да си влизал в съд.

Няма как да правиш революция без да очакваш критика, тоест някой няма да хареса това, което правите. Кой прави революция, очаквайки противника да хареса промените.

Опитват се да откъснат опашката на гущера, да го вкарат в затвора, където му е мястото, но същевременно ги е страх, че гущерът ще крещи. Те не само не разбират и не знаят, но и не им стиска да направят, каквото и да е било.

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.