Как пловдивските "гербери" на два пъти предадоха своите съграждани в интерес на един частник

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-plovdivskite-gerberi-na-dva-pati-predadoha-svoite-sagrazhdani-v-interes-na-edin-chastnik/26912 SvobodnoSlovo.eu
Как пловдивските "гербери" на два пъти предадоха своите съграждани в интерес на един частник

В петък, 6-и януари, в „ЕвроДикоФ“:

Как войната за пловдивския панаир влезе в НС. Как пловдивските "гербери" на два пъти предадоха своите съграждани в интерес на един частник. След като Бойко Борисов даде на същия частник над 40 млн., а чрез Варненския кмет (който се оказа доскорошен руски гражданин) подари 1/3 от панаира на друг руски гражданин - Георги Гергов, докога Борисов ще мълчи по казуса?!

В Кресненското дефиле има от всичко по много - и катастрофи, и кръв, и смърт... само няма магистрала. Бившият екоминистър дава изключително интересен поглед върху кресненската драма и обяснява в студиото на "ЕвроДикоФ" защо в последния си работен ден като министър "взриви строителите" с едно свое решение.

Има ли отърваване от лапите на кръвожадните джуджета? Предприемачът Илия Златанов с последна информация от неравната му битка с прокуратурата.

Тя е млада, обаятелна, адски нахъсана, и на всичкото отгоре е шефка на парламентарната комисия "Джемкорп". Ще чуем ли коментара на острието на ГЕРБ Десислава Трифонова за прословутия меморандум, за който в Парламента се караха 4 часа в четвъртък.

Новогодишният концерт на Виенската филхармония на 1-ви януари е най-престижното музикално събитие в света. Специален гост беше българският президент Румен Радев. Но дали не се прояви като Бай Ганьо в един момент.

Хроника на една предизвестена смърт или с други думи - тъжната съдба на втория мандат.

"Отровното трио" отново на барикадата.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.