Катакомбите на Терминал 2. Паркингът е с бетон-менте, калпава замазка, кратери навсякъде

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/katakombite-na-terminal-2-parkingat-e-s-beton-mente-kalpava-zamazka-krateri-navsyakade/5499 SvobodnoSlovo.eu
Катакомбите на Терминал 2. Паркингът е с бетон-менте, калпава замазка, кратери навсякъде

Така е от години. Катакомбите на Терминал 2. Паркингът е с бетон-менте, калпава замазка, кратери навсякъде, коридори с евтини плочки, ръждясващи парапети, грозно, тоалетните във фоайето смърдят, по тераси и бордюри растат бурени през лятото.

На паркинга има коли с два пръста прах, седят там не от месеци, ами от години. Уж се плаща...

Изпълнител на този национален обект, врата към България или по-скоро врата за излизане от България, е "Щрабаг", с банда от пъргави наши родни менте подизпълнители. През 2019 имаше конкурс обществена поръчка за ремонт на паркинга...

Който помни, последният път, когато правителство беше по някакъв начин ангажирано с терминала, е когато премиерът Борисов отиде там да се снима с чистачка с метла, да им защити правата, че искали да ги съкратят и да сключат договор с фирма за почистване. И мръсотията и смрадта продължават.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.