КЕФКИТЕ НЕ ИДАТ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kefkite-ne-idat/5563 SvobodnoSlovo.eu
КЕФКИТЕ НЕ ИДАТ!

Разбирам от изявление на Министър Янев, че авансово платените преди години самолети Ф-16, по модел от 70-те години на миналия век, щели да се забавят. Няколко месеца, нямало да е пет или десет години. С какви очи го казва, на мен не ми е ясно. Да платим над два милиарда и половина лева авансово, да имаме само чертежи и да ни се подиграват американците, идва в повече. Ама иначе парите веднага трябваше да ги платим. Скъпо и прескъпо за самолети, които не са някакво чудо на техниката.

Американците съвсем ни имат за аборигени. Използват ни, манипулират ни и ни се присмиват в очите. Назначиха ни правителство, което по-скоро трябва да се събира на Козяк, отколкото в Министерски съвет, а зависимостите му са видни дори за братята македонци.

Време е да започнем да се държим като сериозна държава. И да не допускаме да ни смятат за второ качество държава и политици!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.