Костадинов дава съвети на Путин

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kostadinov-dava-saveti-na-putin/134597 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов дава съвети на Путин

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

Костадин Костадинов, когото много избиратели припознават за русофил, на страницата е написал странна публикация, в която има следния текст: „Какво прави Руската Федерация до момента? Путин на свой ред прави точно това, което е правил Линкълн в началото на гражданската война между Севера и Юга. Линкълн не разбира, че ако иска да спечели войната, трябва да спре да води войната щадящо. Северът е по-силен, но не може да спечели именно затова, защото жали цивилните и внимава. Същото, което прави и Путин в момента. Войната ще бъде спечелена, когато започне тоталната война. Русия ще спечели войната независимо на каква цена. И тогава вече Господ да е на помощ на Украйна, Господ да е на помощ и на България..“

С тези думи сравнява Путин с Линкълн, като го критикува, че водил щадяща война и щадял цивилните жертви. Дори дава съвет да се води тотална война, тоест без да се мисли колко човека ще бъдат убити в тази война, включително цивилни. Явно военният експерт Костадинов смята, че само тоталната война може да доведе до победа,. Без значение от цената. А цената е животът на хиляди мирни граждани, включително и на деца.

Дали руското посолство ще предаде съветът на Костадинов на Путин?

Димитър Димитров

https://pogled.eu/

6 Коментара

Варна

1 month before

Е кое не е вярно?Можеше ли Путин да нареди пълно унищожение и бърза победа?Да, но нали Нетаняху прави точно това.?Ако някой не вижда разликата то той не е наред.Това че Костадинов изказва мнение означава,че има такова и не е подвластен на чужди куратори.Все пак по важно е какви ги вършат нашите подлоги готови да ни вкарат във тази война.И тогава друга песен ще запечете!

Коментирай

Eво

1 month before

Кой си ти Димитре?

Коментирай

Ха-ха

1 month before

Кретен нещастен! Защо не цитираш изреченията преди подчертаните с червено? Или те не ти изнасят? Бах ти новопръкващите се илитерати. Не се ли научихте най-после как се прави качествена пропаганда?

Коментирай

Глас от народо

1 month before

Д-р Костя е гений.

Коментирай

Иванов

1 month before

И се събудили рушляците целите облени в пот и разбрали че било само сън

Коментирай

Едуард Петров - Едо

1 month before

Ото фон Бисмарк изказал пророческата мисъл: ,,С Русия - само търговия! Защото, Там има много сняг, много студ и много войнствен народ!" Но! Древният Римски философ Сенека, изказва свежата мисъл: ,,Историята ни дава поуки, но народите не се поучават от Нея! Всяко ново поколение иска своята война! Новото е добре забравено старо!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.