Кой ли не беше подложен на рекет през управлението на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-li-ne-beshe-podlozhen-na-reket-prez-upravlenieto-na-borisov/9954 SvobodnoSlovo.eu
Кой ли не беше подложен на рекет през управлението на Борисов

Кой ли не беше подложен на рекет през управлението на Борисов - Гриша Ганчев, Огнян Донев и Любомир Павлов (треснаха им по две обвинения с по две парични гаранции по 150 хил. и 500 хил. - и нищо, освен че си продадоха вестниците "Труд" и "24 часа" и сега ги управляват правилно).

Цветан Василев каза как са го заплашили да прехвърли активи, той не дал. С показни прокуроски акции, обиски на качулати полицаи, и медийна кампания изкараха хората да си теглят парите, изтеглиха 1 млрд. за седмица и банката рухна. И прибраха на безценица същите активи, които поискаха от Василев.

Божков каза, че плащал такса "помагане" над 60 млн. Накарали го да финансира и Нова тв. Нищо.

Тия дето ги вкараха в затворите и ги държаха по 1-2 години без обвинения, мълчат. Те какво ли имат да кажат някой ден?

Сега Илчовски се разприказва за поголовен рекет и кражби - и той лъжел, бул луд, наркоман...

Дани Митов, ваклото евроатлантическо агне на Борисов, личният му избор за премиер, който се харесва и от "Демократична България", обясни то бТВ, че това били общи приказки за корупция на ГЕРБ...

Кога ще се събудят българите в какво им превръщат държавата?

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.