Над осем милиарда ще бъде бюджетът на Здравната каса за 2022. За какво ще се използват тези пари?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nad-osem-miliarda-shte-bade-byudzhetat-na-zdravnata-kasa-za-2022-za-kakvo-shte-se-izpolzvat-tezi-pari/5264 SvobodnoSlovo.eu
Над осем милиарда ще бъде бюджетът на Здравната каса за 2022. За какво ще се използват тези пари?

Над осем милиарда ще бъде бюджетът на Здравната каса за 2022. На фона на починалата от инсулт жена, която четири болници в София отказали да приемат, възниква въпрос: За какво ще се използват тези пари? За източване - това е ясно.

България е първо място в света по брой болници на глава от населението, като половината служат единствено за създаване на милиардери от средите на Медицинската мафия.

Но за нещо друго ще се използват ли? ОК - засега Ковид-19 чудесно служи за оправдание на тотална некомпетентност и лошо управление в сферата на здравеопазването.

Но какво ще правят медицинските мафиоти, когато един ден световните лидери решат да сложат край на измислената пандемия?

Емил Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.