НАТО много, ама много иска да включи в състава си държавата 404

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nato-mnogo-ama-mnogo-iska-da-vklyuchi-v-sastava-si-darzhavata-404/135847 SvobodnoSlovo.eu
НАТО много, ама много иска да включи в състава си държавата 404

НАТО много, ама много иска да включи в състава си държавата 404. Лошото е, че уставът на отбранителния (?!) алианс забранява да се приемат нови членове, членки и членчета, ако са в състояние на война или въоръжен конфликт. Ето защо се налага НАТО, в т. ч. и САЩ, да преприемат спешни мерки за прекратяване на войната на Русия и 404. Тези обстоятелства не бива по никой начин да стигат до страдалческия ум на сенилното старче във Вашингтон, тъй като има опасност старчето да загуби равновесие и да се изтъркаля по стълбите.

Пазете здравето и живота на възрастните хора! Те са жива илюстрация на вашето бъдеще, ако имате късмет да достигнете достолепни старини..

Любомир Кольовски

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.