Не мога да разбера бурята в чаша вода кой щял да отиде в Скопие за честването на Гоце Делчев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-moga-da-razbera-buryata-v-chasha-voda-koy-shtyal-da-otide-v-skopie-za-chestvaneto-na-goce-delchev/5373 SvobodnoSlovo.eu
Не мога да разбера бурята в чаша вода кой щял да отиде в Скопие за честването на Гоце Делчев

Не мога да разбера бурята в чаша вода кой щял да отиде в Скопие за честването на Гоце Делчев.

Гоце Делчев е българин от македонския етно-исторически район на България.

Той се е борил за свободата на този район като за свобода на България.

На всички, които имат работещ механизъм между ушите е ясно, че разделянето на България става от и през Великите сили, за да не се образува силна и голяма българска държава на полуострова и за да не се засили чрез такава силна България руското влияние към Средиземно море. Защото между българския народ и Русия има много тясна връзка.

Гоце Делчев не се е борил за държавата Северна Македония, измислена от същите велики сили в 21 век. Неговите останки не се намират в друга държава, независимо, че се намират в друга държава. Ако искаме да го почетем, но и да се съобразим със статуквото, постоянно измислено от същите велики сили, то не е нужно да ходим никъде, за да го почетем.

Аз не бих отишла никъде!

То е същото като с бременен мъж.

Великите сили си измислят, че мъж може да носи и ражда дете. Ами хубаво, нека си измислят. Природният факт е, че мъж не може да роди дете. Точка по въпроса.

Глобализмът успява, защото всички искат да доказват, че безумията му са безумни! С безумия не се спори и не се опровергават. Мисля, че този, който доказва, че мъжете не могат да раждат, е много по-тежко глобализиран от този, който твърди, че могат.

С Гоце Делчев е същото.

Той е българин, борил се за свободата на България в македонския и край. Какво има да доказваме този факт и да ходим на гроба му, за да го почетем!?!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.