Не знам по кого съди, но Гешев ни смята за нещо като дебили

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-znam-po-kogo-sadi-no-geshev-ni-smyata-za-neshto-kato-debili/5229 SvobodnoSlovo.eu
Не знам по кого съди, но Гешев ни смята за нещо като дебили

В петък, 11-и февруари, в „ЕвроДикоФ“:

ВСС и Гешев: когато зависими и ограничени хора избират зависим и подобен на тях главен прокурор, рано или късно сами се дискредитират.

След като Гешев свали Борисов с президентските си комплексарщини, сега е на път да свали и себе си с безподобното пошло театро, което безспирно разиграва. Веднъж се молиш на премиера, след това се пъчиш и го викаш на разпит, а накрая... добре знаем волът какво прави и кое къде пада. Всичко по скандала Гешев-Петков.

След като парализираният от страх ВСС отказа да гледа искането на Янаки Стоилов за Гешев, сега те сами се вкараха в уникален капан. Какъв шамар им заши КС и как Иван Костов отряза „чугунените глави“ на болшинството в съвета. А всичко можеше да бъде со кротце и со благо... Само че къде беше акълът?

От Париж: защо разследващият журналист Атанас Чобанов е бесен на Кирил Петков? Ще чуе ли бойната министърка на правосъдието убийствената присъда на Чобанов за Гешев и гешевщината?

Не знам по кого съди, но Гешев ни смята за нещо като дебили. В опита си да опровергае един бивш правосъден министър, той показа, че дори когато е прав, пак греши.

Какво накара премиера Петков миналия петък в студиото на „ЕвроДикоФ“ да говори по адрес на журналисти за „дъно“ и за „побъркване“? Николова и Бареков в пълния им блясък - цитати.

Как в петъчния брой на един вестник с огромни букви е цитирана бясната Лена Бориславова по темата „Любовница ли е на Кирил Петков?“.

Как един газ вкара в един отбор двамата руменовци, Бойко Борисов и... за огромно мое съжаление - Румен Радев. Специален гост - енергийният министър Александър Николов след връщането от Азербайджан и преди отпътуването за САЩ. Но най-вече за „газовите войни“ и за убийствените цени на ток и газ.

След дълга пауза в сряда пак станахме свидетели на полицейски циркове от предишни години - на оживен столичен булевард в час пик - проснати хора. А наркотиците се оказаха 10 кг. амфетамини. Достатъчен повод „злокобният“ Григор Здравков от легия „Антимафия“ да е отново в студиото с притеснителна статистика за ставащото и неставащото по границите на тема „наркотици“.

Какви ги свърши тази седмица „нежният вариант“ на Стажанта.

Как се правят обществени поръчки за наши хора? Един човек, обучаван за тази доходоносна дейност, в студиото на „ЕвроДикоФ“.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.