Не знам защо въобще я имаше тази среща на върха на НАТО, освен като някакво PR мероприятие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-znam-zashto-vaobshte-ya-imashe-tazi-sreshta-na-varha-na-nato-osven-kato-nyakakvo-pr-meropriyatie/113150 SvobodnoSlovo.eu
Не знам защо въобще я имаше тази среща на върха на НАТО, освен като някакво PR мероприятие

Не знам защо въобще я имаше тази среща на върха на НАТО, освен като някакво PR мероприятие, целящо да демонстрира някаква форма на сплотеност и солидарност пред медиите. Защото ефектите, посланията и резултатите от тази среща не са по-различни от статуквото от преди нея. Поне не и в "положителна" за режима на Зеленски перспектива. Т.е., ако преди това му даваха оръжия, сега му дават по-малко и с условия.

Но инак дават вид, че вярват, че ще победят Русия. Добре го играят, докато големите играчи на Запад от поне година насам се готвят за цунамито, което предстои. Съкращават десетки хиляди, готвят се за гигантска криза, но те били тъпи и не разбирали. Умните са на екрана и на заплата...

Армен Попов

7 Коментара

Гражданка

преди 9 месеца

Може би съвсем скоро ще разберем какво са подписвали там нашите помияри. Те такива срещи без смисъл не правят, но не всичко се вижда и разбира на първо четене!

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Не винаги е положително, да имаш зад гърба си някой, пък макар и от най силните... Още повече от най силните! Рискуваш да чуеш, като Володята Зеленски "плулвай, плувай, не е риба" И товага трябва да плуваш, няма къде да бягаш...или трябва да се удавиш безкрайно, както казват брятата... Друг избор нямаш.

Коментирай

copy - paste

преди 9 месеца

Вчера, непосредствено след НАТО-вското комюнике, а и днес сутринта, де, Зеленски (мааамин сладък) се беше одрямал кат ваксинирана кокошка. От днес следобед му написаха нова реч на Зеленски. В която вчерашното решение на НАТО не е (цитирам) "абсурд" вече. Успех е.

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

НАТО: Ако Украйна не победи, няма да стои въпросът за нейното членство ---- Tu ne viendras pas ce soir

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

I can't agree to disagree. Put Out Or Get The Fuck Out Как се превежда това? Ами никак – само джо байден знае какво е искал да каже… НАТО: Ако Украйна не победи, няма да стои въпросът за нейното членство - Как се превежда това?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.