Не зная как, но понеже се разстроих, че ББ се е разстроил, то дали не можем всички да му пратим по 1 лев? За да се успокои

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-znaya-kak-no-ponezhe-se-razstroih-che-bb-se-e-razstroil-to-dali-ne-mozhem-vsichki-da-mu-pratim-po-1-lev-za-da-se-uspokoi/5377 SvobodnoSlovo.eu
Не зная как, но понеже се разстроих, че ББ се е разстроил, то дали не можем всички да му пратим по 1 лев? За да се успокои

Не зная как, но понеже се разстроих, че ББ се е разстроил, то дали не можем всички да му пратим по 1 лев? За да се успокои.

Все пак той е национално достояние, национално богатство, национална ценност и национална кауза...

И никой няма право да се срамува от него, от неговия уникален словесен репертоар, от неговото неповторимо възпитание, от неговото прелестно поведение, от неговата разтърсваща скромност.

А всеки трябва да се гордее с него, с неговата широка обща култура, с огромното количество прочетени от него книги, с великолепните му спортни способности, качества, таланти и умения.

Ако има начин, бих му пратил от сърце и със признателност 1 лев, защото съм сигурен, че това ще го зарадва. Той цени парите и не ги пилее и прахосва. Затова има толкова много.

Но пък както бе казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.