Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-znae-li-kakav-e-smisala-ot-parlamentarnata-republika-sled-kato-veche-vsichki-razbrahte-che-balgariya-se-upravlyava-ot-prestapni-klanove-a-deputatite-sa-parcaleni-kukli/111219 SvobodnoSlovo.eu
Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли? Заедно с президента, премиера и председателя на народното събрание. Всички тези органи съществуват напълно формално, а представителите им са статисти в един престъпен сапунен сериал. Трудно ми е да говоря, защото огорчението и обидата ме задушават, а гневът ми се превръща във все по-голяма и мощна тъмна ергия. Сега вече всички сте убедени, че в управлението на държавата ни няма чисти хора. Никъде! Зависимите също не са чисти.

Приятели, поставени сме пред много тежки изпитания, които все още не знаете. Българските политици са превърнати в гумен печат на мафиотските фактури, които унищожиха милиони мечти за светло бъдеще. Метастазите на тумора са проникнали в костите, тялото, кръвта и мозъка на унижената ни страна. Пригответе се. Кацането ще бъде без колесник.

Но приземим ли се веднъж, заложници не ни трябват! Така се прави.

Николай Марков

5 Коментара

Да,

преди 3 месеца

Нормалните отдавна се изнесохме от там, а вие които ги търпят толкова време нямате право да се оплаквате!

Коментирай

Иван Пеев

преди 3 месеца

Да, лесно е да избягаш, трудно е да се бориш. Няма значение, всеки със съдбата си, но без да укорява другите. Колкото до парламентарна република - да, това е пътят, но при строги регламентации за депутатите, като образователен ценз, финансов ценз и други, но и с възможността за елементарно отзоваване на всеки депутат. Това е пътят.

Коментирай

Мария...

преди 3 месеца

"Нормалните отдавна се изнесохме от там, а вие които ги търпят толкова"...В, такъв случай нямаш право да коментираш

Коментирай

инспектор дюдю

преди 3 месеца

Да се осветят ония дето не светят публично, иначе ще борим духове, така де как ще хванем шапката невидимка, не всички сме вътре в нещата. А другите че са парцали за подгъзване и американски подлоги, всички го знаем.

Коментирай

t_ab

преди 3 месеца

За "нормалните" било нормално да се изнесат от "там". Щом България за теб е вече "там" ми става ясно колко си българин и колко си нормален.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.