Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-znae-li-kakav-e-smisala-ot-parlamentarnata-republika-sled-kato-veche-vsichki-razbrahte-che-balgariya-se-upravlyava-ot-prestapni-klanove-a-deputatite-sa-parcaleni-kukli/111219 SvobodnoSlovo.eu
Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли? Заедно с президента, премиера и председателя на народното събрание. Всички тези органи съществуват напълно формално, а представителите им са статисти в един престъпен сапунен сериал. Трудно ми е да говоря, защото огорчението и обидата ме задушават, а гневът ми се превръща във все по-голяма и мощна тъмна ергия. Сега вече всички сте убедени, че в управлението на държавата ни няма чисти хора. Никъде! Зависимите също не са чисти.

Приятели, поставени сме пред много тежки изпитания, които все още не знаете. Българските политици са превърнати в гумен печат на мафиотските фактури, които унищожиха милиони мечти за светло бъдеще. Метастазите на тумора са проникнали в костите, тялото, кръвта и мозъка на унижената ни страна. Пригответе се. Кацането ще бъде без колесник.

Но приземим ли се веднъж, заложници не ни трябват! Така се прави.

Николай Марков

5 Коментара

Да,

преди 10 месеца

Нормалните отдавна се изнесохме от там, а вие които ги търпят толкова време нямате право да се оплаквате!

Коментирай

Иван Пеев

преди 10 месеца

Да, лесно е да избягаш, трудно е да се бориш. Няма значение, всеки със съдбата си, но без да укорява другите. Колкото до парламентарна република - да, това е пътят, но при строги регламентации за депутатите, като образователен ценз, финансов ценз и други, но и с възможността за елементарно отзоваване на всеки депутат. Това е пътят.

Коментирай

Мария...

преди 10 месеца

"Нормалните отдавна се изнесохме от там, а вие които ги търпят толкова"...В, такъв случай нямаш право да коментираш

Коментирай

инспектор дюдю

преди 10 месеца

Да се осветят ония дето не светят публично, иначе ще борим духове, така де как ще хванем шапката невидимка, не всички сме вътре в нещата. А другите че са парцали за подгъзване и американски подлоги, всички го знаем.

Коментирай

t_ab

преди 10 месеца

За "нормалните" било нормално да се изнесат от "там". Щом България за теб е вече "там" ми става ясно колко си българин и колко си нормален.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.