Опитът за зануляване на света трябва да се изучи до последната запетая, защото иначе човечеството няма да може да си продължи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/opitat-za-zanulyavane-na-sveta-tryabva-da-se-izuchi-do-poslednata-zapetaya-zashtoto-inache-chovechestvoto-nyama-da-mozhe-da-si-prodalzhi/5323 SvobodnoSlovo.eu
Опитът за зануляване на света трябва да се изучи до последната запетая, защото иначе човечеството няма да може да си продължи

Вчера за пръв път в България прозвуча очакваният глас, че всички мерки ще бъдат махнати.

Многократно съм обяснявала как и защо се сформират политиките по този вирус и как се управлява чрез него. След като едно нещо е станало в метрополията на ДД Англия, следователно същото нещо ще стане във всички нейни колонии и подопечни територии след известно време.

Важно е отново са припомня, че Англия е метрополията, но изпълнителят на ДД е САЩ, към които сме пришити и ние. Така че никак не е трудно да се прогнозират действията на нашите власти, рядко ме изненадват. Особено тези имбецели.

Всички мерки трябвало да паднат от 1 април.

Че ще паднат, ще паднат.

Че в България ДД удари на камък с ваксинацията, удари такъв камък, че свят им се зави. Сега ще видим с какво друго ще ни погнат.

Днес въпросът, който ме занимава е друг. Последствията. Както и анализ на случилото се. Опитът за зануляване на света трябва да се изучи до последната запетая, защото иначе човечеството няма да може да си продължи.

Истината за всички процеси по подготовка о провеждане на операция Вирус трябва да бъде изнесена всички да я видим. Защото в противен случай това не само ще се повтори, но ще се повтори в много по-силен и страшен мащаб. Уроците трябва да се учат. Освен това не можем да си позволим повече да живеем в паяжината на ДД. Тя трябва да се разплете.

По този повод е задължително да кажа, че с обръщането на играта, глобалистките политици-бройлери, които досега единствени имаха право да бъдат издигани и избирани, отиват в историята и на тяхно място ще призовем малко по-нормални и неподатливи на внушения и съблазни от алчност хора.

Бъдещето ще изиска нови хора в политиката! Ама нови във всяко отношение! Всякакви връзки с ДД ще се разглеждат като неблагонадежден параграф в биографията. С тази безогледна клика от поставени от глобалистите контролирани политици у нас се свършва, времето им свършва, Преходът свършва, родното задкулисие е време да се оттече в канала. Да, няма да стане за година, две, три, но ще стане. Оооо, как ще стане! Всичко ще пуснат, и кокала и властта, така ще им припари.

В Канада нещата стават сериозни. Аз чаках този момент, в който еуфорията ще премине и ще се явят сериозните намерения. Веднъж излезли на улицата, хората много трудно се прибират. Това глобалистите го изучават в първи клас в техните колежи и университети. Да не допускат много хора да излязат. Трябва да излизат измислените протестиращи, тези които представляват основното ядро на всеки Майдан. Но не и истински протестиращи. За сравнение, у нас истински протестиращи имаше в 1989-та, но в 1997 и в 2013 бяха основно контролирани протестиращи.

И за да не се сърди никой, да кажа, че контролът се осъществява чрез медиите, които насочват недоволството точно както се насъскват кучета. И протестиращите си мислят, че те свободно са осъзнали защо и за какво протестират. Но да не се отклонявам в азбучно елементарни процеси на задкулисната игра.

В Канада беше допуснато изключително голямо излизане на хора навън. Сигурна съм, че Трюдо вече е разжалван от господарите заради тази грешка. Макар, че е възможно и да не е могъл с нищо са я предотврати. Във всеки случай, добре заспалите глобалистки власти по света и у нас, заспали удобно в мисълта си, че всичко са уредили и подчинили и че властта им е в кърпа вързана, не предвидиха това, което стана в Канада.

Толкова уверени в собствения си успех в държава абсолютно превзета и подчинена на тъмния ред, че изобщо не са предвидили такава реакция и по този начин. Вече е късно! Духът е изпуснат от бутилката.

Много е интересно!

Запомнете събитията в Канада. Те са исторически. Не само в 155 годината история на колонията, но и за целия свят. Всичко приспано, но под повърхността всичко се движи и не приема натиск и насилие. Сега ще избие чивията на "уредения" канадски лайфстайл, мащабно пропагандиран като един от райовете на Земята, препарирал не един и двама българи.

Сега ще видите за какъв зловещ ред на уж подредената държава иде реч. Редът на алчност, дискриминация и несвобода в "западната демокрация". Мащабите на канадския протест са колосални и задължителната ваксинация е само върхът на айсберга. Канада е опитно поле на цялата гама гавра с човешкото и духовното. Сега ще избие ответът.

Дълбочината на процеса в Канада е огромна и по височина и по ширина. Към момента властта действа хаотично, очаквайки инструкции от кораба-майка. В статията, която качих, се казва, че новият кандидат за премиер на Канада, е човек от личния кръг на Шваб. Значи ще се опитат да въдворят ред чрез личната гвардия на октопода.

Едно е сигурно.

С нежния "ангел" Жустин Трюдо е свършено!

Той допусна непростима грешка.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.