Още един загубен ден за българската демокрация!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/oshte-edin-zaguben-den-za-balgarskata-demokraciya/5401 SvobodnoSlovo.eu
Още един загубен ден за българската демокрация!

Все по-срамно става това Народно събрание. Докато вчера много от нас гледаха огромната трагедия с младата жена, умираща в болницата във Враца, днес в пленарната зала ни заклеймиха, че искаме минута мълчание за жертвите на здравната система. Защото май те станаха повече от жертвите във Втората Световна Война от страна на България.

Днес бизнесът и хората се чудят как да си платят тока, а от ГЕРБ и ПП си подвикват обиди и се кикотят, все едно са на пазара. И спорят кой е по- и най- виновен за катастрофата. Парламентарното време се губи във взаимни обвинения, процедури и безсмислени спорове, а важни закони плесенясват по комисиите, защото само ПП решават кога ще им дойде времето. Впечатлението, че в Коалиция МОЛ не си говорят помежду си, се засилва все повече! Вече текат обзалагания на коя от четиритте партии първа няма да й издържат нервите и ще прати Кирчо на кирия.

Но за съжаление, загубеното време го плаща българския народ!

Елена Гунчева

Народен представител

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.