Панаирът с пловдивския панаир: как по времето на Бойко Борисов държавата напълни гушата на Георги Гергов

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/panairat-s-plovdivskiya-panair-kak-po-vremeto-na-boyko-borisov-darzhavata-napalni-gushata-na-georgi-gergov/26692 SvobodnoSlovo.eu
Панаирът с пловдивския панаир: как по времето на Бойко Борисов държавата напълни гушата на Георги Гергов

В петък, 23-ти декември, в „ЕвроДикоФ“:

Панаирът с пловдивския панаир: как по времето на Бойко Борисов държавата напълни гушата на Георги Гергов с 40 млн. от една дупка във Варна; как варненският кмет не изпълни решение на общинския съвет; как пловдивските общинари от ГЕРБ се врътнаха на 180 градуса за няколко дни и панаирът със златната земя може да попадне под пълния контрол на Гергов. В студиото – пловдивският общински съветник Веселина Александрова, а от Варна се включва журналистът Спас Спасов.

Какво става? Служебното правителство подписа с Уестингхаус и се готви да подпише с французите, игнорирайки Русия…

Вежди Рашидов и Румен Радев – неочаквано добра комбинация в Турция!

Дотук бе сериозно, а сега още по-сериозно: Има ли държава, в която президентът покрива сигнали за корупция, а премиерът не издава явни престъпници, главният прокурор не разпитва основните обвиняеми по дела за присвоени милиарди и корупция за десетки милиони. Какво прави и какво не прави прокуратурата, дори при очевадни сигнали за корупция.

Защо адвокат Михаил Екимджиев каза, че Гешев е просто един гангстер и присъдената му награда „Джовани Фалконе“ е все едно полицейската академия да се казва „Ал Капоне“.
Защо делата срещу прокуратурата в съда в Страсбург, заведени от „VIP арестанти и олигарси“, се придвиждат с необичайно висока скорост.

Борис Бонев – за новата партия и за старите проблеми с единната дясна кандидатура за кмет на София.

Когато доста коментатори се чудеха дали чиновниците в Брюксел са проспали някои забрани, касаещи руския петрол, бившият заместник-финансов министър Георги Кадиев беше категоричен. А и се оказа абсолютно прав – разсейването е, за да може от Нефтохима в Бургас да се изнася гориво за Украйна. Какво следва? Или с други думи „Кадиев 2″…

След епичната словесна война между Корнелия Нинова и министър Никола Стоянов в Парламента по темата соларен парк в Язовир Огоста за един милиард евро, консултантът по ВЕИ проекти Красимир Стойчев с коментар има ли хляб във всичко това или ще пием пак студена вода? И най-важното – защо и тези не дават достатъчно „власт на народа“ за тока.

Стефан Димитров от години измерва въздуха на София и продължава да се чуди защо дори зеленият министър на екологията Сандов не успя да върне станцията за измерване на Орлов мост. Впрочем Димитров се чуди дали въздухът или бизнес-климатът е по-мръсен…

От четвъртък следобяд една агенция ни залива с гръмки заглавия и още по-гръмко празнословие като съдържание. По темата за хакери, чатове и т.н. – докога ще мълчат Кирил Петков и компания.

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.