Пазете Настимир! Той е национално богатство. Няма партия без Настимир

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pazete-nastimir-toy-e-nacionalno-bogatstvo-nyama-partiya-bez-nastimir/43876 SvobodnoSlovo.eu
Пазете Настимир! Той е национално богатство. Няма партия без Настимир

Пазете Настимир! Той е национално богатство. Няма партия без Настимир. 

Смс-кореспонденция от вчера:

- Тошко, здравей. 

Казаха ми, че Настимир Ананиев е висял пред офиса на Слави, искал е да стана депутат от ИТН още, докато е бил с Мая.  

Истина ли е? 

- Да.

Соня Колтуклиева 

 

13 Коментара

jvg

1 year before

Настимир е рядък плужек, чиято биография показва нищоправещ псевдоинтелигент. Жалко е, че много са такива като него, другите са като Ментата, бюджетари, завършили богословие, ама по-късно, щото не са могли да издържат кандидатстудентските изпити. Цялата върхушка е пропита с такива тиквеници.

Коментирай

Огнян Фрог-стефанов

1 year before

„Аферата NEXO“ по никакъв начин не може да бъде ограничена само като финансова, тя е „тих държавен преврат“ на българска територия. Предупреди Веселина Томова.------- Христо Грозев: Руското военно разузнаване е подготвяло преврат в България. Намерете приликите и разликите в двете картинки.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Настимир Ананиев и Тома Биков са близнаци – плужеци.----- има още около 769 бр. близнаци.

Коментирай

Ясен Тодоров пак подсмърча

1 year before

Nexo ще предяви искове за всички претърпени имуществени и неимуществени вреди в резултат на незаконосъобразни действия, като за целта е ангажирало американски консултанти, специализиращи именно анализ на исковете (claim analysis). По първоначални калкулации исковете ще са за стотици милиони долари, които напомняме, че ще излязат от джоба на българския данъкоплатец, което означава от всички нас.

Коментирай

Кольо Вейронов

1 year before

За да не те трият, когато пишеш в Afera.bg, напиши, че обичаш Данчо ментата, Карадайъ и Делян Пеевски.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.