ПО ГЪРБА НА ПРОТЕСТА - В ЛИСТАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/po-garba-na-protesta-v-listata/11415 SvobodnoSlovo.eu
ПО ГЪРБА НА ПРОТЕСТА - В ЛИСТАТА

Интересна информация от отровната централа. Хаджимравин и Капон ще ощастливят Пловдив като водачи на листата на коалиция "Изправи се! Мутри вън!". Честно казано, виждам как любимият ми град ще стане не арена на битка, а сцена на политическо шоу. За Хаджимравин съм си казвала мнението относно защитата на еврогейските ценности и рекламирането на книжката за Мравин, но поне съм го виждала по протестите. А Капон чий ще го търси в листата? Да напомня ли, че тази коалиция се създаде заради протестите? Заради хилядите, които бяха на площадите ВЪПРЕКИ организаторите?

И изобщо какви ги вършат отровните? Хаджигенов дори не е от Пловдив, а Мара Мисса си я знаем. Дори днес си припомнихме, че е ходила да уговаря Борисав да става президент преди години. Е, то стара любов ръжда не хваща, стари политиески привички не се променят. Важно е да е около трапезата!

Хаджимравин, като един истински водач, който народът не престава да го иска, ще се кандидатира и в 25 МИР София като водач на листа - сигурното си е сигурно, а той, за да прокара идеите си за осиновяване на деца от еднополови двойки и защита на правата на такива двойки, трябва все пак да има достъп до законодателството. Направо си представям какви прайдове ни очакват! Разбира се, поляти с обилни трапези! И визити до Банкя. Впрочем не разбрах само дали Капон ще привлече като съюзник за изборите и Касим Дал, с когото си партнираха преди време като политически другарчета? Както казах, от "новите спасители" свят ми се завива.

Всъщност в Пловдив Манолова е доста по-популярна и е логично да се кандидатира тя тук. Поне е идвала в града. И защо се спряга Капон за втора в листата и това с какви уговорки е станало? Защото аз някак си не мога да си представя как тя тръгва срещу Борисов или пък търси някаква справедливост за геноцида, като се има предвид през колко партии и коалиции мина?

Омерзена съм от политическите игри на гърба на протестиращите хора. Защо ни се пробутват стари муцуни, надничащи зад гърбовете на организаторите на протестите. Хубави, лоши, не коментирам. Коментирам това, че покрай тях във властта се готвят да се намърдат Мара Мисса, Мадам "ЙЕС" и верните им антуражи. А тях, да напомня, никой не ги е искал, че даже и не сме ги видели на протестите?

Днес също така излезе призив за дарения за отровната коалиция, но посочената банкова сметка е на.....ЕДИННА НАРОДА ПАРТИЯ НА КАПОН! Някой нещо неразбрал?!?!

Хора, БДЕТЕ! За да влезе във властта Хаджимравин и Капон и Куневица ли протестирахме двеста дни? И призовавам, всички политически уговорки да се правят публично. Защото вие не сте самостоятелни политически субекти, а се припознавате с хората, които протестираха. И днес, аз, като една от протестиращите, искам отговори!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.