Политическата мутроченгесарска мафия осъзна, че се самоубива покрай скандала Каскета-Боби Сарафов

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/politicheskata-mutrochengesarska-mafiya-osazna-che-se-samoubiva-pokray-skandala-kasketa-bobi-sarafov/110439 SvobodnoSlovo.eu
Политическата мутроченгесарска мафия осъзна, че се самоубива покрай скандала Каскета-Боби Сарафов

Как не ги е срам! Политическата мутроченгесарска мафия осъзна, че се самоубива покрай скандала Каскета-Боби Сарафов. Защото и на децата в детската градина стана ясно покрай "инициативата" на кандидат-премиерката от ГЕРБ за сваляне на Каскета, че има брутална намеса на Банкянското говедо в делата на съдебната власт, която по конституция трябва да е независима.

Стана ясно и на дебилите в психиатричната болница в Карлуково, че всичко в БГ е една псевдодемократична фасада, "за да не се излагаме пред чужденците" и да хвърляме прах в очите на невероятно простия български народ. Като усетиха, че сами си режат клона, мутроченгесарите изпратиха в праймтайма на някои уж също "независими" национални медии няколко зовящи се пиари нещастници, за да разправят КАК НИЩО НЕ СЕ БИЛО СЛУЧИЛО, КАКВО ПЪК ЧАК ТОЛКОЗ Е СТАНАЛО, ЧЕ ТОВА БИЛО САМО МЕЖДУЛИЧНОСТЕН КОНФЛИКТ, ДЕТО УЧАСТНИЦИТЕ МАЛКО ПРЕКАЛИЛИ С ДОБРИЯ ТОН. Невероятна наглост!

Главният прокурор поименно сочи най-дълго управлявалия след Тодор Живков в историята на БГ премиер, на фона на изказвания за "политически боклук". В същото време политическата квота на ВСС на същия този премиер-боклук започва процедура по отстраняване на въпросния главен прокурор. Каскетът верно за чеп за зеле не става, но все пак олицетворява демократична институция. По върховете на институцията се замеряха не с мръсно, а направо на.кано бельо и ти пращаш хора да говорят пред народа как нищо не се било случило.

Ако и това приемем и преглътнем, значи верно сме изключително и смайващо прости, както правдиво твърди в публичните си изказвания въпросната мутра-ченге, която аз наричам Банкянското говедо.

Емил Василев

3 Коментара

moitoi

преди 6 месеца

Bacillus Bankianski Govedarius !!! В племето го знаят като Спящият Буда или Праните Гащи!!!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 6 месеца

Шокиран съм от опита на българските журналисти /от видяното на екрана по БГ ТВ на 18.05.23 сабаалем/, това което става в държавата, да бъде сведено до разправия между двама високопоставени прокурори? Все едно, че не могат да разделят Сийчето или някоя друга булка? Хайде да сме по сериозни!

Коментирай

емигранд

преди 6 месеца

А КОГА ЩЕ И БЪДЕ ПОГРЕБЕНИЕТО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.