ПОРЕДНО „РЕМБРАНДИРАНЕ” НА ПОРЕДЕН ТЕЛЕКОМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poredno-rembrandirane-na-poreden-telekom/5534 SvobodnoSlovo.eu
ПОРЕДНО „РЕМБРАНДИРАНЕ” НА ПОРЕДЕН ТЕЛЕКОМ

Поредния телеком у нас ще се рембрандира, а простичко казано - Теленор вече няма да се нарича така, а Yettel .

По принцип рембрандирането е смяна и на ценови политики и нови промопакети.

Като онзи във вица:

.

"..Чуждестрани служители а "А1", "Виваком" и "Теленор" пристигат на летище София, търсят такси и питат за цената до центъра.

– Предлагаме безлимитен пакет за 3 лв – отговорил таксиметровият шофьор

Когато пристигнали на адреса, той казал:

– 88 лева и 35 стотинки, ако обичате.

– Но нали казахте 3 лв! – възмутили се пътниците

– Вижте сега – обяснил шофьорът – при безлимитния пакет скоростта е ограничена до 10 км/ч, а Вие помолихте да карам по бързо. По високата скорост се таксува по 3,30 лв за всеки 10 км/ч.

Освен това безлимитния пакет е валиден само в рамките на един столичен район, а Вие пътувахте и в съседния район – това вече е вътрешноградски роуминг. Пътуване извън началния район се таксува еднократно по 9 лева. Освен това при вътрешноградски роуминг се заплаща на километър и ние начисляваме за първоначалните 20 км, а това са още 33 лв. Как така „скъпо“? Даже излиза по-евтино от стандратната тарифа! Освен това Вие бяхте няколко човека.

От 1 янури услугата „групови пътувания“ е платена – по 6,50 лв на човек. И още 13 лв Ви начислихме за музикален пакет, тъй като Вие качвайки се в таксито с това си действие се съгласихте да използвате тази платена услуга. Така че всичко е правилно – 88 лева и 35 стотинки по промоофертата....."

Григор Лилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.