ПРЕКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ НА РОЗОВИ ФАШИСТИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prekrasniyat-nov-svyat-na-rozovi-fashisti/5140 SvobodnoSlovo.eu
ПРЕКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ НА РОЗОВИ ФАШИСТИ

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'в канада ще замразяват банковите сметки на протестиращи срещу COVID мерките 15.02.2022 10:26; 1280; 24 часа без нужда от съдебна заповед банките ще могат да замразяват личните сметки на всеки, свързан c протестите министър-председателят на канада джъстин трюдо предприе безпрецедентна стъпка със задействането на закон за извънредните ситуации заради протестиращите срещу задължителните COVID ваксини и противоепидемичните мерки, предаде би би си. джъстин трюдо снимка: ройтерс'

Нали много искахте да сте като света? Искахте банани, да пътувате, да има много пари и банки, да има инвеститори. Е, внимай какво си пожелаваш!

Сега всички пари задължително минават през банка. Само, че дори не можеш да си отвориш сметка, в която да ВНАСЯШ пари, ако не дадеш информация на банката и за котката си лелина, колко имоти и пари имаш, какви длъжности заемаш и изобщо данни, които изобщо не са необходими за друго, освен за тотален контрол над личността ти.

Заплати могат да се получават само по банков път за повечето места. По банков път стават много плащания по закон. И сега вижте картинката - в Канада, ако си против мерките, просто държавата не ти разрешава да си ползваш парите в банка. А там са всичките ти пари! Ясна ли ви е картинката - ако не слушаш, ако не махаш покорно с опашка, ако протестираш - оставят те без работа, без пари, без доходи, без средства за живот. Контролът е тотален и убийствен! АХ можеше само да си мечтае за такъв. Надминахте го, розови фашисти, надминахте го!

Свободата няма цена! За нея са дадени повече животи, отколкото за каквото и да било друго. Нас ни искат като овце - полезни, покорни и готови за кланицата. И сега е изборът - защото станем ли всички част от стадото, надежда няма да има!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.