Прокуратурата се гаври със държавата и това не трябва да ѝ бъде простено в близкото бъдеще

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prokuraturata-se-gavri-sas-darzhavata-i-tova-ne-tryabva-da-bade-prosteno-v-blizkoto-badeshte/5283 SvobodnoSlovo.eu
Прокуратурата се гаври със държавата и това не трябва да ѝ бъде простено в близкото бъдеще

Прокуратурата се гаври със държавата и това не трябва да ѝ бъде простено в близкото бъдеще. Зад всяко дадено българско гражданство стои писмено положително становище от ДАНС.

В ДАНС има специална дирекция за тази работа. Сега прокуратурата възлага на служителите от същата тази дирекция, коитопреди време са дали писменото си положително мнение, да се разследват самите те, защото с днешна дата там не е сменен нито един човек. Ако това не е гавра, не знам кое е. Четете : …....

На ДАНС е възложено да извърши проверка за всеки отделен случай на придобиване на българско гражданство чрез инвестиции - т. нар. “златни паспорти”. Нещо, което е комично по своята същност, защото когато някой самопроверява свои минали действия, резултатът е предизвестен и той не е в полза на обществото.

https://fakti.bg/…/651623-samo-vav-fakti-v-hod-e-golama…

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.