Събуждаш се и чуваш, че на бившия премиер на Испания май са му купили къща...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sabuzhdash-se-i-chuvash-che-na-bivshiya-premier-na-ispaniya-may-sa-mu-kupili-kashta/5145 SvobodnoSlovo.eu
Събуждаш се и чуваш, че на бившия премиер на Испания май са му купили къща...

Събуждаш се и чуваш, че на бившия премиер на Испания май са му купили къща... Не на него, а на една жена и нейното дете, което също като къщата не е негово. Изпираш къщата и детето. На първата намираш фирми дарителки, а на детето - друг ( съпруг) баща.

Свирепите действия на българския прокурор Кешев разплитат прането на пари! В това време, подтиснатият испанец коментира цените на краставиците в Барселона и Валенсия.

Очаквано Алжир спира доставките на газ за Испания, но люти лелки търчат по телевизиите, за да обяснят, че медиите в България не стават за нищо и Кешев нищо не може без испански прокурор, който е в сиеста... Абе, дали се събудих?

Арман Бабикян

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.