Що ще Киро у ДАНС и какъв е тоя зам. директор, който кадрува за ППДБ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shto-shte-kiro-u-dans-i-kakav-e-toya-zam-direktor-koyto-kadruva-za-ppdb/121609 SvobodnoSlovo.eu
Що ще Киро у ДАНС и какъв е тоя зам. директор, който кадрува за ППДБ?

Алоо, мисирките, вместо да се чудите трябва ли да отговаря за действията на главния секретар министър Калин Стоянов, защо забравихте думите му, че с Кирил Петков го е запознал някакъв си зам. директор на ДАНС.

И защо Корнелия не задава този въпрос, а приглася на Киро?
Що ще Киро у ДАНС и какъв е тоя зам. директор, който кадрува за ППДБ? Тая служба винаги е била готова да се постави в услуга на политиците, но това не означава, че когато ги хванат, не трябва да ги бият през ръцете.

Оставка и разследване по тази линия. Затова трябва анкетна комисия, а не за това, че МВР си е свършило работата срещу банда озверели тъпаци.

Богомил Бонев

3 Коментара

Настапир Аналниев

преди 5 месеца

Курвелия вече е грозна , дебела и не става за еване.

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Абе един Калоян разправя,че още я бивало.Особено на 69!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

БОГО! ТИ!трябва да дадеш отговор чий го диреше педалчето-гном навремето като шеф на НСС?Нали ТИ! беше министър на МВР! Докато не отговориш на този въпрос,нямаш право да да питаш що ДАНС кадрува!Нали точно по твое,на гномчето и на Данчето Соколова време, НСС кадруваше в държавата!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.