Снаряд на ентусиазма извън границите на разума

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/snaryad-na-entusiazma-izvan-granicite-na-razuma/53403 SvobodnoSlovo.eu
Снаряд на ентусиазма извън границите на разума

 

12 март отмина и е време за равносметка. И тази година ни се разминаха македонец в космоса; трети, четвърти и пети Дунав-мост; първи и втори тунел под Шипка. Все още не са ни се разминали напълно едни батерии за 900 млн. евро, но - стискаме палци!

Цените на кашкавала достойно посрещнаха 12 март с космическия си характер. Това вселенско увеселение дължим на К.П. и А.В., които - като истински модерни икономисти - гасиха пожар с бензин, вдигайки доходите по време на инфлация. Също космическо-ентусиазиран подход.

По нашите географско-душевни ширини изстрелването на снаряд на ентусиазма извън границите на разума със столетия предшества изстрелването на каквито и да е спътници и българи, включително Дельо Хайдутин. Изобщо - смесени чувства.

От една страна съм горд с Христо Грозев и неговото ключово участие в продукция, удостоена с "Оскар", от друга страна - натъжен, че и през XXI век, вместо космически програми, гледаме филми за престъпления срещу човечеството. 

И ако се дивите на зачестилите случаи с НЛО, допуснете възможността извънземните да не ни проучват, а просто панически да напускат земята!

Автор: Любен Дилов-син

От фейсбук,

4 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Дошли извънземните на земята, срещнали Любен Дилов-син и просто панически напуснали земята!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Любен Дилов-син и Димитър Стоянович вземат интервю от Боко тиквата. След интервюто, Любен Дилов-син обобщава: Вие, господин Борисов, дори не подозирате колко много сте умен. ----- този син дилов няма партия, с която да не се е коалирал. Дори оня дебел шопар, каракачанов му завижда.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Син , щото да не го сбъркат с баща му . Той баща му май пишеше книги научна фантастика . Скучни, поне за мен. И Дилов е скучен . " Излел е Дельо хайдутин " , скоро ще стане много актуална песен. Прочетете разследването на Диляна Грозданова.!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Диляна Гайтанджиева пише: САЩ подготвят влизането на България във войната. Това става ясно от обява за работа, според която американската армия търси лингвист с български език за мисия във „възможна военна зона“. Информацията е публикувана в обява за работа на компанията WorldWide Language Resources със седалище Файетвил, Северна Каролина. Компанията има договори за 529.2 милиона долара с Пентагона, като 501 милиона долара от тях са по договор с Американското командване за специални операции. https://obektivno.bg/amerikanskata-armiya-tarsi-lingvist-s-balgarski-ezik-za-misiya-vav-vazmozhna-voenna-zona/

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.