То па не остана патриотарска партия, която да не служи на Мутрата!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/to-pa-ne-ostana-patriotarska-partiya-koyato-da-ne-sluzhi-na-mutrata/5106 SvobodnoSlovo.eu
То па не остана патриотарска партия, която да не служи на Мутрата!

Симпатяга е народният трибун Коцето.

Преди месец возеше борците срещу потисничеството на сертификатите в автобуси с климатици, сега вика елате с коли, камиони, трактори.

Видяла жабата да се подковава канадски вол и тя вдигала крак.

Да се беше сетил сам!

Освен това, нали го играе историк Коцето - обстоятелствата са различни във всяка отделно взета страна. Дей Канада, дей сме ние?

Егати новоизлюпеният нашенски Троцики да привнася "революции"!

Иначе съм съгласна, че трябва да дойдат в София коли, камиони, трактори... само че това трябваше да стане през лятото на 2020 година.

Но тогава Коцета нямаше трибуните за призоваване, които му осигуряват сега герберските телевизии в ролята му на опозиция - опозиция с Герб срещу крехкото антигерб управление.

То па не остана патриотарска партия, която да не служи на Мутрата!

Ония се спихнаха, а сега този се възкачи като дървеница върху светлите чувства на българите - обич към Отечеството.

Айде без - ядохме веднъж попарата ви!

Имената са ви различни - Волен, Каракачанов, Симеонов, сега Костадинов, но сте едно: сладки думи, думи за пред хората и много пари, пари за вас!

Зоя Деянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.