Утре ако го свалят от власт и го призоват в армията нямам съмнение, че ще духне веднага във Вашингтон

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/utre-ako-go-svalyat-ot-vlast-i-go-prizovat-v-armiyata-nyamam-samnenie-che-shte-duhne-vednaga-vav-vashington/144955 SvobodnoSlovo.eu
Утре ако го свалят от власт и го призоват в армията нямам съмнение, че ще духне веднага във Вашингтон

Мернах по телевизора Зеленски в Брюксел. И не знам защо се присетих как този дребен човечец през 2014 г. когато Русия окупира Крим, а той получи призовка да изпълни задълженията си към украинската армия си плю на петите и беж в Москва. 

Нямам съмнения какви клетви е давал, че изповядва руските ценности и за него е опасно да го върнат в Украйна за да получи право да остане дългосрочно в Москва.

Сега този човек е най-големият украински патриот и носител на русофобстото. Утре ако го свалят от власт и го призоват в армията нямам съмнение, че ще духне веднага във Вашингтон.

Нямам съмнение, че и нашите евролиберали ако трябва да защитят родината си по същия начин ще си плюят на петите и ще изчезнат на секундата ако нямат власт и имунитет и им се наложи да нарамят пушка. Иначе ако ги слушаш до един са по-по-най-патриоти и родолюбци.

Даниел Божилов

1 Коментара

Мирмидон

1 hour before

Диктаторите свършват зле според историята - Сталин, Хитлер, Мусолини, та и малкото зелено човече не го чака нищо добро. Няма да го спасят милиардите долари, които натрупа, избивайки стотици хиляди, ако не и милион украинци, нито ще му помогне неговият бог.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.