Утре прогнозата за времето ще се излъчва от Банкя, защото там се очакват температури със стойности на юлските горещници

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/utre-prognozata-za-vremeto-shte-se-izlachva-ot-bankya-zashtoto-tam-se-ochakvat-temperaturi-sas-stoynosti-na-yulskite-goreshtnici/5150 SvobodnoSlovo.eu
Утре прогнозата за времето ще се излъчва от Банкя, защото там се очакват температури със стойности на юлските горещници

Драги зрители, утре прогнозата за времето ще се излъчва от Банкя, защото там се очакват температури със стойности на юлските горещници. Само че през февруари :)

Ще ни връхлети цунами от откровени лъжи и глупости, сътворени от едногънковите в мозъчния тръст на гербопитеците - социалното сачева, дигиталното дончев, карикатурното биков, конституционално-йоридическото атанасова, фалцетното псевдоенергетиче и розовобузестният географ, който разбирал от инфраструктура. Сигурно едно рамо ще удари джуркащия файлове и синът на баща си, който трябва да раздвижи "творческото" си въображение и да измисли подходяща фантасмагория за мис гащи и любовните трели, пронизали сърцето на робовладелеца му.

И така, утре ще бъдем обилно залети с нескопосаните и малоумни фантазми на сина на баща си, издекламирани с леко пресъхнали устенца из разни студия.

Измеждувпрочем утре ще има зор и за говорителите в блоковете - домакини и гости. Някъде из предиобедните блокове ще бъдем изненадани приятно от едно сийче, за разкош в комплект с началник без каскет.

Хайде сега, почитаеми журналисти и анализатори от харалано-стойчево-коларово-христовски и буруджийски тип, давайте из студията. Командата е "На нож". А, да не забравите да питате обектите на своите финансово-мокри сънища какви цигари пушат и кой номер гащи носят :) Може и да се съобразим с цвета на чорапите :) :) :)

И, както каза героят на Андрей Чапразов - милиционерът, във филма Топло "...свиждане всеки петък при положение, че ви е мъчно, колети - по 5 кг на човек..."

До месец ще има паническо бягство на плъховете. Но понеже бая се омазниха за 12 години, ще им е трудно да тичат. Не че каскетурата ги гони, де. Но ще им се наложи. Този път засмърдя откъм европата. Няма как да се скрие. С интерес чакам позицията на председателя на ЕНП.

Дали ще ни стигне диазепамът да овладеем агоналните гърчове на гербавите и техните клакьори/анализатори и "благочестивите" медийни невести :) :) :)

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.