В Харвард не знам на какво ги учат, но очевидно не е на умението да си държат езика зад зъбите и да не си вкарват автоголове

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-harvard-ne-znam-na-kakvo-gi-uchat-no-ochevidno-ne-e-na-umenieto-da-si-darzhat-ezika-zad-zabite-i-da-ne-si-vkarvat-avtogolove/26381 SvobodnoSlovo.eu
В Харвард не знам на какво ги учат, но очевидно не е на умението да си държат езика зад зъбите и да не си вкарват автоголове

В петък, 9-и декември, в „ЕвроДикоФ“:

Шенген - как толкова много патриотари станаха за смях. Защо не искаме да повярваме в простата, но жестока истина? Когато няма едно повдигнато обвинение за корупция по високите етажи на властта, и когато стотици хиляди бежанци се озовават на Запад незнайно как дошли там... Как си представяте , ако Бойко Борисов беше осъден на 8 години за корупция и четирима от неговите министри се разследваха за корупция, щяха ли да ни приемат в Шенген?! Май по-скоро ДА, защото такъв е случаят с Хърватия. Всички подробности - в „ЕвроДикоФ“.

А нашето Бойче, сърце юнашко не трае, се кара с извънредно включване по Нова и обещава преразглеждане на Изборния кодекс. Недялко Недялков, почти обезумял в ръка, го търси в офисите на ГЕРБ и го моли. Документални кадри...

Как президентът Радев се оказа не само циник, но и невероятен комплексар. Доказателствата!

Прословутият заместник-министър Захари Христов най-после си подаде оставката. Как началникът му арх. Шишков пак стана за смях пред камерата на Евроком“.

В Харвард не знам на какво ги учат, но очевидно не е на умението да си държат езика зад зъбите и да не си вкарват автоголове. Поредните гафове на Кирил и Асен.

Хубаво е, когато има масови акции срещу наркоразпространението и особено, когато полиция и прокуратура действат заедно. Още по-хубаво би било, когато акцията си я нарекъл „Бяло“, а бяло няма. Но за сметка на това има стотици хора, натръшкани заради разкрити плантации с марихуана. Впрочем, това е законен бизнес в почти целия свят, вкл. в Македония.

Наскоро Иван Гешев се изцепи, че никой не може да му каже защо трябва да си подаде оставката. Журналистът Боби Митов от „Свободна Европа“ прави ретроспекция докъде стигнаха най-шумните дела с т.н. „олигарси“.

Адвокат Владимир Владимиров, след повече от 10-годишни неистови съдебни битки, направи невероятен пробив в съдебната практика! Стотици или може би хиляди българи трябва да са му благодарни. Владимиров в студиото на „ЕвроДикоФ“.

Икономистът, който май единствен се осмели да каже, че поведението на Радев е цинично, Евгени Кънев, с коментар за позора Шенген, за абсурда Лукойл и още ред икономически проблеми.

Докъде стигнаха титаничните битки на депутата от „Демократична България“ Владислав Панев с вълчите сараи, с бойковите лъжи и с неравните битки в Парламента.

Стажанта (нежна версия) Златина Петкова с поредните си репортерски подвизи.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.