В ОКОТО НА УРАГАНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-okoto-na-uragana/5301 SvobodnoSlovo.eu
В ОКОТО НА УРАГАНА

Мнозина сме виждали спътниковите изображения на „окото на урагана”. За мнозина то е ада. Но, за синоптиците това съвсем не е така. Всъщност то е тихо и безветрено пространство, над което грее слънето, а ада е на няколко десетки километра, където се вихрят ветрове с над 200 км. скорост и изливат водни реки, а в морето бучат гигантски вълни. Но, всичко това се провокира от низходящото налягане в октото. Така от тихото глобално задкулисие се провокира случващото се днес.

Да, идва буря. Документирана и проумяна е цялата пропаганда, лъжите, манипулирането на статистиката, отмяната на конституционните права, отрядите на говорещите глави по медиите на Новата Нормалност, корпоративната цензура и цялата останала част от внедряването на новата официална идеология и прилаганите тоталитарни мерки, за да я наложат.

Съпротивата срещу това не е била напразна, но не е достатъчно успешна, за да промени курса на събитията, които вървят сега. Ход на събитията, който винаги е бил ясен, курс, който всяко тоталитарно движение трябва да поеме, за да стигне до там, където отива. Не може да се трансформират цели общества в квазитоталитарни системи без граждански вълнения, хаос, бунтове, война или някаква друга форма на катаклизъм.

Промиването на мозъците на масите е добре проведено, но в един момент трябва да се подтикнат хората, които се съпротивляват на новата тоталитарна „реалност“, да станат непокорни, за да може да се обърнат срещу тях и да ги превърнет в официални врагове, което е това, което се случва в момента.

В Новата Нормалност, видни здравни служители открито лаят гьобелсови лозунги като - „БЕЗ СВОБОДА ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ!“ и „НЕВАКЦИНИРАНИТЕ СА ОПАСНОСТ ЗА ОБЩЕСТВОТО!“

В цяла Европа, включително Обединеното кралство, където „Денят на свободата“ уж дойсе, но се прилагат псевдомедицински системи за социална сегрегация. Във Франция, Гърция и много други страни хората, които отказват да бъдат „ваксинирани“ се лишават от работата си и се наказват по всякакъв начин. В САЩ, където неваксинираните също са сегрегирани, „активисти” вървят от врата на врата, тормозейки колебливите да се ваксинират семейства, за да се съобразят с новата официална идеология.

Глобалистите подклаждат широко разпространените социални вълнения, или де факто глобалната гражданска война, от която се нуждаят като претекст, за да приключат новия патологизиран тоталитаризъм и да преработят всичко, което остава от останките на разкъсаното от противоречия общество в глобална псевдомедицинска полицейска държава. Изглежда, че се насочваме натам с главоломна скорост

В тези страни мнозинство вече са Новите нормали. Тези хора са се отказали от своята рационалност и съзнателно са се подчинили на тоталитарно движение, което се е превърнало в тяхна мисловна и социална „реалност“, в която техният „здрав разум“ сега зависи от защитата на държавата, така че фактите не означават абсолютно нищо за тях. Ако се натъкнат на негативните факти за Ковид и ваксините в интернет и случайно започнат да четат, мозъците им се изключват още в началния абзац, буквално, неврологично се изключват.

Те ги разпознават като заплаха за тяхната „реалност“ и незабавно го изтриват от съзнанието си, или го съобщавот на съответните органи, може би на ФБР , Bundesnachrichtendienst или Facebook , или някоя друга глобална корпорация. Дотук се стигна. Хора, които докладват за "замислените престъпления" от други хора на глобалните корпорации и правоприлагащите органи на "демократичните" правителства с надеждата да унищожат или навредят на живота им, или най-малкото да бъдат цензурирани, или по друг начин изтрити от обществения поглед.

Нашите общества са разкъсани. Живеем в две взаимно враждебни „реалности“, състояние, което не може да продължи безкрайно. Проблемът за нас (т.е. неваксинираните) е, че ние вероятно вече съставляваме под половината от населението на развитите страни, така че сме значително превъзхождани от новите нормални. Проблемът за новите нормални е, че ние вероятно съставляваме някъде около 20 до 25 процента от населението, което все още е твърде много хора, за да бъдат затворени, или по друг начин отстранени от обществото. По този начин техният план е да направят живота ни възможно най-жалък, да ни отделят, да ни стигматизират, да ни демонизират, да ни тормозят и тормозят и да ни притискат да се съобразяваме на всяка крачка.

Няма да ни натоварят във влаковете към лагерите. GloboCap не са нацистите. Те трябва да поддържат симулация и привидност на демокрация. Така, че те трябва да ни превърнат в по-нисша класа от „теоретици на антисоциална конспирация“, „анти-ваксъри дезинформатори“, „отричащи резултата от изборите“, „потенциално агресивни вътрешни екстремисти“ и каквито и други епитети измислят, така че да можем да бъдем изрисувани като опасни безпардонни изроди и изгонени от обществото по начин, който да изглежда, че сме се изхвърлили самиот него.

Този процес вече е в ход и тепърва ще става все по-интензивен, което неизбежно ще доведе до социални вълнения. Нищо няма да ги направи по-щастливи, отколкото ако се превърнем в „насилствените екстремисти“, които те създават през последните две години. Те отчаяно се нуждаят от това да станем тези „екстремисти“. За съжаление, вероятно ще изпълнят желанието си.

Това, от което се нуждаем, е организирана, глобална кампания на класическо, ненасилствено гражданско неподчинение, но те няма да ни дадат време да организираме това. Те ще продължат да натискат и ще ускорят темпото, и официалната пропаганда, и абсурдът, и объркването, и непрекъснато променящите се правила, и масовата истерия, и крещящите лъжи, докато започнем сами да се махнем от ресторантите, от кръчмите, от училищата, и от обществения транспорт. В този момент играта приключва, защото те ще са спечелили.

Ние ще бъдем „екстремистите“, за които са предупредили, и те ще могат да правят каквото си искат с нас, а нашите бивши, но вече Новонормални приятели ще ръкопляскат, или просто ще гледат мълчаливо и безучастно встрани.

СВЕТОСЛАВ АТАДЖАНОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.