Въпросът е сега кой с кого ще се оноди?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vaprosat-e-sega-koy-s-kogo-shte-se-onodi/5288 SvobodnoSlovo.eu
Въпросът е сега кой с кого ще се оноди?

Понеже политическата картина у нас е сложна и разпарчетосана, няма нищо сигурно, възможни са всякакви политически сватби, изкушавам се да се самоцитирам какво съм писал през януари 2014 г., преди втория кабинет на Борисов (патерици на ГЕРБ от насипно десни, първановото АБВ и негласна подкрепа от патреоти):

...За сътрудничество с Борисов са готови и от Реформаторския блок. Да не се окаже утре, че някаква формация АБВ на Първанов и Калфин влиза в парламента и – хоп, в коалиция с реформаторите и Борисов?

Т. нар. Гоце, проводникът на руските енергийни проекти у нас, човекът, който изпълва със смисъл политическото съществуване на т. нар. десни, да не се окаже техен съюзник? Всичко е възможно в политиката.

Така или иначе, опитите десни да заченат от леви и обратно в българската политическа менажерия продължават.

Депутати и цели партии влизат с една коалиция в парламента, излизат с друга. Сменят си имената и дори пола. Раждат се най-разнообразни хермафродити.

...

Въпросът е сега кой с кого ще се оноди?

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.