Война няма да има! За пореден път го казвам

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/voyna-nyama-da-ima-za-poreden-pat-go-kazvam/5576 SvobodnoSlovo.eu
Война няма да има! За пореден път го казвам

Война няма да има! За пореден път го казвам.

Но има и ще има страховити промени, особено по върховете на властта и то навсякъде. Както и в икономиката.

Невероятно е какви неща излизат наяве!

Личният живот на премиера тепърва ще бъде разкостен, въпреки, че аз очаквам лавина от блокирания заради гейприложението на страницата му във фейсбук, което просто се видя наяве. Какви последствия това ще има, ще видим, но капка по капка вир става. До април този човек ще е в историята! Ще се въздържа от качване на линка с излагацията на великия ви харвардски тъпак в опит да опазя профила си, има го навсякъде.

Освен че истината избива и ще избива още по-мощно в следващите месеци, всички събития около така наречената театрална постановка "Русия ще нахлуе в Украйна", водят до оголване на цялата клика национални предатели на България. Ама просто Путин жестоко ги освети за пореден път!

И накрая, понеже виждам, че има чуденки дали и Китай няма да си вземе Тайван, да кажа - Да, ще си вземе Тайван и да, американците знаят и то на ниво президент и са съгласни.

Преминаването на Донбас към Русия и на Тайван към Китай са две от нещата, които са решени между Путин и Байдън през декември.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.