ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vreme-razdelno/5511 SvobodnoSlovo.eu
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

Да си призная, днес малко ме досрамя от Министър Стефан Янев. Човекът явно беше притеснен, то не беше придърпване на сако и панталони, на ръкави, кършене на ръце. Нормално. Как да отговориш на два прости въпроса, като отговорите ще те уличат като един от националните предатели и на практика трябва да признаеш, че България не е суверенна държава, а ти не смееш нищо да кажеш!

И сега да припомня на симпатизантите на Президента Радев и Стефан Янев, че мислиха, че те двамата са русофили и се опитват да ограничат американското влияние в България. Преди година казах цената на предателството - втория мандат и властта. Само, че американците никога не си спазват уговорките. Втори мандат има, но Кирил Петков се еманципира и сега си върлува заедно с Асен Василев из българската политика като Чингиз хан в универсален магазин.

Моля, русофили, изгледайте добре двете видеа от отговорите на генерал Янев. И си отговорете на някои въпроси!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.