Юли ще е месецът, в който нещата ще се изяснят. Носете си новите дрехи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/yuli-shte-e-mesecat-v-koyto-neshtata-shte-se-izyasnyat-nosete-si-novite-drehi/136252 SvobodnoSlovo.eu
Юли ще е месецът, в който нещата ще се изяснят. Носете си новите дрехи

“Западът” е в състояния и допускам, че е възможно да използва тактическо ядрено оръжие в Украйна, като набеди за това Русия. 

В отчаянието, в което се намират това би било начин да сатанизират Русия, а и да въведат още по-тежки правила и начини за говорене, щом става дума за Русия и Путин. 

Вероятно е в настоящите мигове да работят по такова едно начинание, а онова, което би могло да ги спре е единствено твърдата заявка на Русия, че бъде ли използвано ядрено оръжие в Украйна - Русия ще отговори със същото по цели из Острова и отвъд Атлантика. 

Дори не е необходимо да използва ядрено Оръжие, а “Кинжал”. Разрушителната му мощ е по-голяма, а в това време е щадящ мирното население и околната среда. 

Юли ще е месецът, в който нещата ще се изяснят. Носете си новите дрехи.

Христо Христов

2 Коментара

Глас от народо

2 months before

Идиотите никога не свършват.

Коментирай

Пирата

2 months before

Не свършват Например като теб.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.