За мен втори мандат на Тръмп от 24-та натам е фантасмагория и глупост

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-men-vtori-mandat-na-tramp-ot-24-ta-natam-e-fantasmagoriya-i-glupost/5489 SvobodnoSlovo.eu
За мен втори мандат на Тръмп от 24-та натам е фантасмагория и глупост

За мен втори мандат на Тръмп от 24-та натам е фантасмагория и глупост.

Първо, съмнявам се да спечели и второ, не мисля, че Тръмп е нужен вече. Той свърши каквото можа, каквото не можа, здраве да е, друг ще го свърши. Убедена съм! Неговата кандидатура е загуба на време, енергия и усилия, ама който иска да си го подкрепя.

Възрастта му е вече в зоната на абсурда за добро управление. Честно казано, президентството му беше върха на тази впечатляваща кариера и край. Републиканците допускат огромна глупост да го издигат, трябва им още по-нов кандидат, ама да правят както знаят.

За мен сега важното около Тръмп е, че и той се включи в хора на глупците, който мъти водата в света. На практика се обявява срещу Русия и Китай, което само по себе си означава само едно - Заема страната на глобализма! Щял да търси сметка на Китай за вируса? Как ще стане това бе, при положение, че са се биеш с Китай е пълна глупост и при положение, че почти доказаха, че ЦРУ е в основата на изпълнението на програмата създаване на вируси и пускането им в света? Пълни глупости!

Не минахме през всичко това, за да търпя празни приказки и загубени каузи. Тръмп е загубена кауза!!! Подкрепях го докато имаше власт да работи за доброто. Подкрепям всеки, който работи за доброто. Изметне ли се от тази работа, моментално спирам и подкрепа и признание. Няма време! А и толкова лъжи чухме и видяхме - Така ще направя като взема властта, онака ще направя ...

Абе са не сме в 13-ти век бе! Градивно развитие трябва, че светът е докаран до животинско състояние. Градивно развитие! Ако един не може, ще намерим други. Това е. Тръмп за мен е свършен политик и бита карта. Изобщо не смятам да се занимавам с него.

У нас, не съм се борила срещу престъпността и глупостта на Бойко, за да повтарям тази борба сега с още по-големи престъпници и глупаци. Дефинирам ги какви са и никакво хабене на нерви и енергия за глупостите им. Ще изтекат в канала, чакам и следя по-финните процеси, защото те формират движението на събитията. Тук там някое отразяване на особено фрапиращи безумия и толкова.

В момента нищо не може да се направи. България е абсолютно превзета от диктатурата на глобализма, няма нито едно движение на собствен живот. Проводниците сега са ясни. Сменят едни проводници с други. Значи моята работа още повече се фокусира не към периферията на случващото се какво казал или направил изпълнителя, а към движенията и решенията на центъра, който дава задачите към периферията.

Вкопчиха се за гушите, глобализмът и антиглобализмът.

Вътре в самите политици също е тази борба. Мятат се като ранени зверове, търсят да застанат на тази страна, която ги е хранила векове, печалбата и контрола. Тази борба ще се изостри и ще стане мащабна тази година.

Засега чакам и наблюдавам.

Отразявам какво виждам, как го разбирам, което виждам.

Най-първа работа за новата седмица е началото на зимната олимпиада в Пекин, което изобщо не е спортно събитие. А супер важно ГЕОПОЛИТИЧЕСКО събитие, на което ще разберем какво точно се случва в главите на световните лидери и какво точно договорки направиха за близкото и далечното бъдеще. Макар че за далечно бъдеще никой не може да си прави планове. Защото никой план няма да оцелее.

Освен това аз ще наблюдавам с интерес борбата за приза най-смъртоносна ваксина между американските, руските и китайските. Именно на олимпиадата ще видим първи резултати, с каквито ще трябва да свикнем в световните спортни прояви в следващите години.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.