Западът и ние като пришити към него си измисля неща, които не съществуват и отрича всичко реално съществуващо!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zapadat-i-nie-kato-prishiti-kam-nego-si-izmislya-neshta-koito-ne-sashtestvuvat-i-otricha-vsichko-realno-sashtestvuvashto/5298 SvobodnoSlovo.eu
Западът и ние като пришити към него си измисля неща, които не съществуват и отрича всичко реално съществуващо!

На Запада трябва да им се обяснява като на бавноразвиващи се. Дело, толкова трудоемко и така изтощително, че се уморявам само докато пиша това. На поклонниците на Запада е същото. Там в главите има стена!

Ужасно много хора по света и у нас, ориентирани към този загубил всякакъв смисъл Запад, не могат и не могат да излязат от бетонните обувки в идеологията и пропагандата за Русия, в които ги циментира евро-атлантически мираж и за много от тях това ще е завинаги. И ще си скубят косите от яд, че нещата не стават както трябва. Промити мозъци, зациклили някъде в 90-те, отказващи да видят и чуят нещо друго. Това е общото състояние на Запада и феновете му в момента, с малки изключения.

У нас нивото на съпричастност към реалните събития е толкова ниско, че го намирам за безнадеждно. Не мога да изброя повече от 3-ма души в общественото пространство, които да гледат Русия и случващото се там в момента с ясен и смислен поглед. Всичко друго в политиката, политологията и социологията е дълбоко заспало и почти напълно сляпо. Добре, че е фейсбук, та някакви реални гласове да се чуват тук там.

За поред път казвам.

Западът и ние като пришити към него си измисля неща, които не съществуват и отрича всичко реално съществуващо! По-голяма лъжа и илюзия не може да има. Толкова години се води тази борба с Русия, че вече всички са много уморени. Наблюдаваме последните издихания на тази безплодна западна позиция.

Призовавам всеки, който има вътрешен импулс да е в крак с времето и случващото се и който иска да живее живот в истината да започне спешно да се еманципира по отношение на Русия. И досега беше трудно да се живее в русофобската мъгла, а сега стана невъзможно. Нашата политическа класа, включително БСП, са извън реалността! За стотен път го казвам.

След 2 години безумие със затваряне на света, Путин, който още не е обяснил защо и той участва в него и който не мръдна от бункера, в който се скри, наваксва със срещите. Има опашка от желаещи да се срещат с него, има опашка от чакащи да го приемат, а само от началото на 22-ра се срещна с десетина лидери. Това е безпрецедентно световно раздвижване, което наред с документите, които се огласяват и събитията, които се случва, показва, че новият световен ред вече има форма и съдържание и се в момента на усилено избистряне и завършване.

Срещата на Путин и Си Дзинпин на 4 февруари 2022 в Пекин завърши с Пекинската декларация, която представлява официалната основа на новия световен ред, новата Ялта, новата геополитическа обстановка, в която светът се намира. Не която глобалистките медии рисуват, а истинската!

Съветвам всеки, който иска да е в крак със събитията, да се запознае с нея.

Ще кача днес още един анализ по въпроса. И ще повторя най-същественото, което вече променя и България и средата, в която виреем и въздухът, който дишаме.

Слага се край на англо-саксонското господство в света.

Слага се край на цветните революции в света. Тук ангажиментът на Русия и Китай е моментална намеса в помощ на всяка държава, която е получила чрез намеса от трета страна вътрешнополитически размирици и която помоли новия съюз за това.

Слага се край на ограждането на Русия с врагове. НАТО, AUKUS и QUAD ще бъдат надеждно неутрализирани по всички параметри.

Слага се край на източването ресурсите на държавите, които членуват в новия ред.

Слага се край на света след Втората световна война и след Студената война.

Създава се обща зона без граници между държавите членки. Тук уточнявам. Въпрос на време е да се изгради гръбнака и скелета на новия блок. Ясно е кои държави и от кои континенти ще участват. И тази зона без граници ще включва държави, които нямат общи граници, което е принципно ново положение. И предоставя такива възможности, за които сегашния свят не може и да сънува.

Отново ще повторя.

Оттук насетне ни очаква бързо движение по всички шевове. Разпадане на ЕС. България ще се озове във време, в което ще трябва бързо да промени цялата си ориентация. И вътрешна и външна. То е вече на прага!

На Макрон вчера му е обяснявано 5 часа какво и защо. Той е от особено бавно бавноразвивашите се. Съдейки по пресконференцията, мога да си съставя представа каква мъка е било да му се обясняват нещата в сферата на новите положения. А те са, че Китай подкрепя напълно Русия в конфликта с Украйна и признава правото на Русия над Крим и Донбас. Автоматически това означав, че евентуални военни действия на НАТО или Запада срещу Русия ще бъдат военни действия и срещу Китай. Космическо измерение! След срещата Макрон мрънка за нов ред за сигурност в Европа! А, значи можело и да разберат западните! Ще има нов ред за сигурност и оттатък ще идем! Щом Путин е задал реторичния любим въпрос на пресконференцията - Има ли желание Франция да воюва с Русия? Въпрос, на който не искам да ми отговаряте, както и Путин не иска. Както казваше героят на Петър Слабаков - Питам и отговор не искам.

Ето това е положението в света в момента.

Мразете и плюйте Русия, обичайте и ходете след Запада. Палачинката се обърна.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.