"Здравейте, аз съм Наско" е отпуснал 10 000 лева държавно финансиране от „Национален фонд култура“ към Министерството на културата за БРУТАЛНА ПЕ..РАСТКА гавра с творчеството на Владимир Димитров – Ма...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zdraveyte-az-sam-nasko-e-otpusnal-10-000-leva-darzhavno-finansirane-ot-nacionalen-fond-kultura-kam-ministerstvoto-na-kulturata-za-brutalna-perastka-gavra-s-tvorchestvoto-na-vladimir-dimitr/5388 SvobodnoSlovo.eu
"Здравейте, аз съм Наско" е отпуснал 10 000 лева държавно финансиране от „Национален фонд култура“ към Министерството на културата за БРУТАЛНА ПЕ..РАСТКА гавра с творчеството на Владимир Димитров – Ма...

Държавата дава 10 000 лв. за транссексуална фотосесия по картини на Майстора  (видео) | glasove.com Новини

Вярно ли е, че "Здравейте, аз съм Наско" е отпуснал 10 000 лева държавно финансиране от „Национален фонд култура“ към Министерството на културата за БРУТАЛНА ПЕ..РАСТКА гавра с творчеството на Владимир Димитров – Майстора?

Ама това не било долна пе..растка гавра, а било "обогатяване на изкуството", бе! Това било "разглеждане на изкуството от съвременна гледна точка"!.. И това го казва не пе..растът-автор на тази гавра, а очевидно пасивеният г.йтак Симеон Василев - член на комисията към национален фонд "Култура", който е одобрил тези 10 бона за "проекта"!

Ние не трябвало да бъдем в тези закостенели форми на това изкуство, което не само НЕ трябвало на краси хола, а трябвало да е свързано с кауза и обществен проблем, да бъдело социално ангажирано изкуство!...

А пе..растът-автор на тази гавра Михаил Вучков откровено си казва, че говорим не за изкуство, а за ЛГБТ+ активизъм, а що се отнася до изкуството, това е съвсем отделна тема!... Значи хем не е изкуство, а провокация, хем претендира за надграждане и обогатяване на изкуството. Като пе..раст да се из..ре на лицето на Исус в катедралата и после гордо пред камерите да каже, че това е социално ангажирано изкуство и обогатяване на Христовото учение!..

Значи правителството на ПП "Продължаваме промяната" и в частност "Аз съм Наско" и шефа му Кирчо Харварда за няма и месец, освен загърбването на българските исторически и национални интереси в казуса със Северна Македония, започна най-нагло да пропагандира извращенията, пе..растията и гаврата с българското изкуство, с традиционните семейни ценности и да тиражира откровени пе..ращини. Така го разбирам аз и го заявявам най-откровено и отговорно, напълно съзнавайки, че това ще доведе до блокирането ми и до личното ми изтриване на акаунта от тази и без това прекалено пе..растко-либерална и цензурираща свободното слово медия.

От този момент съм категоричен противник на Продължаваме Пе..растията и плюя на Радев и БСП, че предадоха традиционните български ценности за едната власт! Непростимо!

Това даже банканският селяндур, със всичката си селска простотия, не го допусна цели 12 години! А тези се осраха до шията за няма и месец! Пе..расти!

Армен Попов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.