ЗЕЛЕНИ СДЕЛКИ ЗА ГЛУПАЦИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zeleni-sdelki-za-glupacite/5181 SvobodnoSlovo.eu
ЗЕЛЕНИ СДЕЛКИ ЗА ГЛУПАЦИТЕ

Чета си аз Програмата за годината на ЕС, която правителството иска да одобрим. И осъзнавам за пореден път, че не само сме колония на Брюксел, но и сме девета дупка на кавала. Няма не искам, няма недей. Каквото решат там, това се прави тук. Самостоятелността ни се простира в границите на каишката, която са ни сложили.

Ще ни наложат зелената им сделка. То и без това хората не могат да си платят тока, парното и водата, ама поне ще ги грее, че ще спасят планетата за тези, които имат пари и ще спечелят от цялата тази работа. Въглеродните емисии, видиш ли, също много ги тревожели, вече климатът не бил това, което трябвало да бъде! Значи българите само с нови коли и на велосипеди. В педалите е бъдещето /както искайте го разбирайте/!

ЕС се управлява от откровени фашисти и капиталисти. Които не се свенят да пожертват на олтара на Молох по-бедните си и незначителни сънародници. Царица е парица, нали!?!

От Брюксел ни налагат да има прайдове по улиците ни, децата ни да нямат правото да си казват дали са момченца или момиченца, мама да е раждащ родител № 1, да се греем на слънце и да готвим на лунна светлина, да ядем насекоми и дори изобщо да не ядем. А, и да не се размножаваме, ако може, че замърсяваме планената.

И се сещам за думите на баба ми: "Глупакът го оправя само права лопата!".

Най-бедният народ в Европа. Предаден от собствените си лидери, козирува в поза "партер" на силните на света. Българският народ, оскотял от мизерия и промиване на мозъците, протестира, че са го лишили от молове и стадиони, докато децата му бавно откачат вкъщи от социалната изолация, а пенсионерите тихо измират от бедност и мизерия.

Тъжно е! Бясно ми е! Когато възелът е станал толкова преплетен, може само да се разсече със сила!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.