Злобнички и дребнави сме като народ. Понякога се шокирам от цялото зло, събрано в някои сънародници

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zlobnichki-i-drebnavi-sme-kato-narod-ponyakoga-se-shokiram-ot-cyaloto-zlo-sabrano-v-nyakoi-sanarodnici/26783 SvobodnoSlovo.eu
Злобнички и дребнави сме като народ. Понякога се шокирам от цялото зло, събрано в някои сънародници

Злобнички и дребнави сме като народ. Понякога се шокирам от цялото зло, събрано в някои сънародници. Убил си детето и жената, пребил съпругата. Днес пък някакъв оръфлян старец стрелял в София по бездомни кучета. Мъченията на животни са всекидневие в древна и горда България.

Мъченията на хора - също. Скудоумие, дребнотемие, дребнава злоба към целия останал свят, избиване на комплекси и пълен отказ от мислене. Проблемът не е само в това, че някои нямат мозък. Проблемът е, че и сърце нямат! Скотове на два крака, съществуването на които ни води към дъното!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

песимист

1 year before

Най-вече себе си имаш предвид, нали?!

Коментирай

Иванов

1 year before

Много си права Елена, много. Това обаче е резултат от 30 годишното ни приобщаване към красивия Запад, това са истинсаките евроатлантически ценности, заради които ние се отрекохме от братята си, от близките си . Както казват древните мудреци, че и гръцките, народът е като тесто и може да се профилира по желание. Това го знаят и нашите англосаксонски господари и с много малко пари убиха българския дух , доведоха го до пълен дебилитет, поне на 80% от нас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.