А ТРУЖНИЧКИТЕ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО КОГА ЩЕ ЗАЯВЯТ ПОЗИЦИЯ ЗА РУСИЯ, АААА!?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/a-truzhnichkite-ot-okolovrastnoto-koga-shte-zayavyat-poziciya-za-rusiya-aaaa/11770 SvobodnoSlovo.eu
А ТРУЖНИЧКИТЕ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО КОГА ЩЕ ЗАЯВЯТ ПОЗИЦИЯ ЗА РУСИЯ, АААА!?

Русофобите са изпаднали в дива истерия и ударно заработват американски кинти и симпатии. То какъв евроджендър си, ако не плюннеш срещу Путин, ааа?! Както видяхме, всички на хранилка на Козяк, Джендъратлантическият съвет, Републиканци и апартаментчици за България, психодесни и обикновени психо, се възмутиха защо били арестували Навални и използваха случая да наплюят Путин и Русия.

С интерес наблюдавам днес и манекена Асенчо да се изтакова по темата. Той, видиш ли, имал наблюдения /да се чудиш откъде точно/, че Путин бил сприхав човек. Връзката между сприхавостта на Путин и налагането на санкции на Русия обаче поне на мен ми се губи. Явно мисловният процес при манекена е по-усложнен и във формата на тирбушон.

Интересно е, че манекенът през 1980 година по сведения от медиите, се е натискал да работи в Държавна сигурност, ама явно дори те са се погнусили и са го отсвирили. СДС обаче не се погнуси и си го прибра. Даже го направи директор на телевизия. Да напомним, че Асенчо е бил манекен на сп. "Лада". Няма лошо. Също няма лошо джендър-ориентацията му, много е европейско, направо кефи. Артистична натура, така да се каже.

Русофобите, обаче, не се стараят достатъчно. Все още има същества, които не са се изказали по въпроса за Навални и Путин. Например труженичките от околовръстното, за които, както и на русофобите, е известно, че не са гнусливи и срещу заплащане са готови на почти всичко /признавам, че по отзиви на познати, русофобите са готови на повече, ако им се плати/, не са се изказали. Само те липсват да се включат в общия хор на лаене срещу Путин.

По неофициални данни, Путин не се чувствал добре. След порицаването от страна на Онуй, е трябвало дълго време да му стабилизират кръвното налягане след неистовия смях от няколко часа и невъзможността да спре да се смее. Изпитвам сериозни притеснения как ще му се отрази критиката на бивши манекен и настоящ евроджендър.

Спрете се, бре! Меркел си мълчи, Макрон си мълчи, вие хукнахте да се доказвате пред Козяк колко сте верни помияри! Само че забравяте, че дори АХ не е успял да накара българите да тръгнат срещу Русия! А поведението ви е равнозначно на национално предателство и служене на чужди интереси.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.