Ако не друго, не може да се отрече, че каскетурникът е дребен селски хитрец. Точно преди да започнат да го клатят яко и хвана шпионин!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ako-ne-drugo-ne-mozhe-da-se-otreche-che-kasketurnikat-e-dreben-selski-hitrec-tochno-predi-da-zapochnat-da-go-klatyat-yako-i-hvana-shpionin/4741 SvobodnoSlovo.eu
Ако не друго, не може да се отрече, че каскетурникът е дребен селски хитрец. Точно преди да започнат да го клатят яко и хвана шпионин!

Ако не друго, не може да се отрече, че каскетурникът е дребен селски хитрец.

Точно преди да започнат да го клатят яко и хвана шпионин! Верно стара манджа, ама като се подгрее....

До сега шпионите се разхождаха из територията като привилегировани персони, крепени от живите мъртви на стрина Корна и останалата путинофилия.

Взривяваха се складове с боеприпаси, загиваха хора, правеха се опити за отравяне, руските отровители на Скрипал мазаха дръжките на коли с новичок. От цацаратурата заподозряха салатата от рукола. От тогава отказах руколата.

Копейкиновци ачик заработват за майка си руска, теменужката на Буци загуби пътната карта за газопотока, самият Буци построи на тунингованото джудже цял газопровод за наша сметка.

В медиите на орди нахлуват руски енергиини молодци и презрели амортизирани труженички от българосъветската дружба.

Сега спецпрокуратурата хвана шпионин! Точно преди да я закрият!

Преди три години обвиниха в шпионаж Николай Малинов, но той взе та се оказа патриотин. У нас патриотините всички работят за "българските национални интереси" на Путин. И сега, особено днес, ако чуете "български национални интереси" да знаете , че Путин ви го говори.

Миналата година, каскетурата извади под шкембето на министъра на воеводите цели шест мишлета шпиони. Баш резидента се измъкна. До тук.

Сега, предложението да се премахне специализираната прокуратура ще предизвика вълна от патриотарски писъци, че правителството иска да спре улова на шпиони. Точно в този момент на путиновските безумия. Не че им пука за това, което върши тунингования гном. Те тайно му ръкопляскат. Осъждат войната, но.....

Така е. Ако не знаете, Джеймс Бонд загива в Антарктика. От ръката на българския контрашпионаж Авакум Захов. Нашият хваща 007 за крака и го хвърля в ледената бездна. Москва беше обявила филмовия герой Джеймс Бонд за персона нон грата. Ние, за да помогнем на Москва създадохме Авакум Захов.

Следите ли нишката. Каскетурникът е завършил милиционерския университет.

Валя Ушева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.