АМАН БЕ, СЕЛСКИ ИЗМАМНИЦИ, ПРОСТИ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/aman-be-selski-izmamnici-prosti/12171 SvobodnoSlovo.eu
АМАН БЕ, СЕЛСКИ ИЗМАМНИЦИ, ПРОСТИ!

Нямало проблем с кренвишовозите, обаче другите дози, щели да ги разнасят от Пфайзер, обявиха в „БТВ Ноивините“, което са две лъжи в една – има проблем с камионите на Леки и Пфайзер няма да се ангажира да дистрибутира из цяла България, защото няма такъв капацитет. Аман бе, селски измамници, прости!

P.S. В нормалния свят първи се ваксинират най- уязвимите, а у нас, селските първенци.

Бул Био е здравното Автомагистрали ЕАД, само казвам.

Същинското ваксиниране в Австрия, а и вероятно в цяла Европа, ще стартира през април месец, дотогава ще са доставени около милион дози, което е за около 500 хил. души. Представете си какво предизвикателство е тази логистика за хора, които са наясно какво правят, а сега за такива, които си нямат ни най малка представа, но винаги някой друг им е виновен за нескопосаните изпълнения – избори, топло време и масова ваксинация…Прилича ми на зомби апокалипсис. Междувременно ще влязат поне още две ваксини на пазара- с тяхната специфика.

В Америка логистиката и дистрибуцията на ваксината се извършва от ЮПиЕс и ДиЕйчЕл, като само преди седмица са разнесени няколко милиона дози – съобщете му го това на този нелеп ботоксов министър, който незнайно защо е решил, че на държавата следва да се помага – нали сме номер едно, нямаме пари за едни нефелни камиончета под наем ли?

Преатели, аз може и да не съм прав, ама замразени кренвирши не съм виждал да се продават някъде, съответно да се дистрибутират, такива!

Хора, които явно нямат нищо против, Борисов да „усвоява“ милиарди от прозореца на джипа, днес ни убеждават, че да возиш ваксини в камионче за колбаси, пести пари и е страхотна иновация. Сигурно си викат- „тя и Меркел има чекмедже с евраци, а Макрон със златни кюлчета“.

Георги Дренчев

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.