БОЕЦ сезира ВКП за записите „Яневагейт”, „Ти си го избра” и „Ало, Ваньо”

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/boec-sezira-vkp-za-zapisite-yanevageyt-ti-si-go-izbra-i-alo-vanyo/20422 SvobodnoSlovo.eu
БОЕЦ сезира ВКП за записите „Яневагейт”, „Ти си го избра” и „Ало, Ваньо”

ВАЖНО!

Този път Цацаров няма полезен ход! БОЕЦ в акция! Днес внесохме синал "три в едно - очаквано добра комбинация"! Съзнаваме, че този сигнал ще предизвика поредна лавина от удари срещу нас, но разкриването на истината по визираните три случая ще унищожи цялото политико-мафиотско статукво и престъпният модел на управление на Буда, Пеевски и Цацаров! И продължаваме с натиска. Сега е важно да се даде гласност, за да не могат да покрият сигнала! СПОДЕЛЯЙТЕ!

" На основание гореизложеното БОЕЦ сезираме ВКП за записите „Яневагейт”, „Ти си го избра” и „Ало, Ваньо” и изискваме от прокуратурата да образува пълна, задълбочена и всеобхватна проверка по същество в рамките на досъдебно производство в хода на което да бъде извършена проверка на съдържанието на записите и разговорите и съдържащите се в тях данни за извършени тежки престъпления от общ характер, като корупция, злоупотреба с власт, търговия с влияние, злоупотреба с еропейски средтва, престъпление срещу правосъдието и др. Да бъдат разпитани всички участници в разговорите, както и да бъдат събрани всички доказателства с цел установяване на обективната истина. БОЕЦ считаме, че след образуваната проверка по същество на съдържанието на записа „Ало, Банов съм” и съдържащите се в него данни за извършени престъпления, няма причина прокуратурата да не образува проверка по същество и по този сигнал и визираните от нас записи, както и за тяхното съдържание и съдържащите се в тях данни зажизвършени престъпления. Още повече, че давностният срок във връзка с трита записа - „Яневагейт”, „Ти си го избра” и „Ало, Ваньо” не е изтекъл и прокуратурата има всички възможности и основания да извърши необходимата проверка.

Евентуален отказ да бъде образувана проверка ще е проява на двоен стандарт от прокуратурата и индикация за консумирано престъпление по служба от главният прокурор, както и прикриване на престъпление, престъпление по служба и уронване на престижа на съдебната система, чрез действия и бездействие сриващи доверието в съдебната система и прокуратурата. В този случай БОЕЦ ще бъдем принудени да сезираме ИВСС, Парламента и Президента за стартиране на производство и процедура по отстраняване на главният прокурор от длъжност.

06.02.2019г. Георги Георгиев - председател ГД "БОЕЦ"

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.