Бориславова: Има смисъл да си част от екип, който не се управлява от тиквен хулиган от Банкя

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/borislavova-ima-smisal-da-si-chast-ot-ekip-koyto-ne-se-upravlyava-ot-tikven-huligan-ot-bankya/26817 SvobodnoSlovo.eu
Бориславова: Има смисъл да си част от екип, който не се управлява от тиквен хулиган от Банкя

“Сбор от няколко случайности, които дават ход на низ от необходимости” @Георги Господинов

2022-ра - годината, която ако имах избор дали да ми се случи пак по същия начин, със същите решения, събития, грешки и смисъл, или да я променя изцяло, бих избрала хиляди пъти отново първото!''. Това написа в личния си профил във Фейсбук бившата шефка на кабинета ''Петков'' Лена Бориславова.

''Защо? Защото има смисъл.

Има смисъл за първи път в български парламент да има цели 73 “луди” депутати за промяна (след два поредни избора!);

Има смисъл, че престанахме да се страхуваме, че като застанем с ясна позиция срещу агресора и войнолюбец Путин, който атакува Украйна, изби над 40 хил. цивилни и обяви и България за неприятелска държава, няма да свърши светът ни. Българите ще ги има.

Има смисъл за първи път българско правителство да защитава интересите на България като осигури алтернативни доставки на природен газ и говори в един глас с Европа за санкциите срещу войнолюбеца.

Има смисъл да си част от екип, който никой не може да купи, защото при сформирането си се е финансирал честно и открито, без обещания, дадени в тъмни стаи или незаконни сараи; екип, който не се управлява от тиквен хулиган от Банкя; екип, който има свободна воля, глава на раменете си и мечта, по-голяма от собствените интереси - мечта, за която продължава да се бори.

Затова!

Затова не се отказах.

Затова няма да се откажем.

Затова 2022 г. беше необходима.'', написа още Бориславова.

https://eurocom.bg/

4 Коментара

НИКОГА НЕ е КЪСНО ДА СЕ осерем!!!!....

1 year before

Е И ТОВА СЪЩО Е ПРОМЯНА,НАЛИ????...АМА ПОСЛЕ ЯКО "ПРАНЕ" ВИ ЧАКА и РАИРАНИ КОСТЮМИ!!!

Коментирай

Иванов

1 year before

Не искам да произнеса нито една обидна дума за тази красавица. Сигурно е радвала многократно Харвардския татко на три деца със своите ласки и с физиката си. Да се търси обаче и капчица разум, още повече и някаква политическа мисъл в тая симпатична главица е мисия невъзможна. Политическата и култура е нулева, абсолютна неграмотност, за Геополитическа не може да става и дума. Върхът е обаче да наречеш лидера на ГЕРБ "тиквен хулиган", даже и да е такъв е направо подсъдно. И това нашите медийни го показват, дали за да ни покажат колко в ПП са мъдри , или обратно , да видим позорното си падение.

Коментирай

IYI

1 year before

Моме, туй не си го измислила и писала ти. А ти изобщо не знаеш в коя паралелна реалност се намираш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.