Бойко го тресат страх и паника

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/boyko-go-tresat-strah-i-panika/8195 SvobodnoSlovo.eu
Бойко го тресат страх и паника

Бившият премиер Бойко и докато беше премиер, никога не обявява предварително своите предстоящи маршрути и в кои населени места ще се отбие с джипа си и с многобройната си охрана.

Винаги се появява и като бивш премиер, и като премиер - внезапно и неочаквано в компанията на малобройни негови фенове, организирани от местните гаулайтери на ГЕРБ и инструктирани да подвикват "Бойко! Бойко! Бойко!", докато не изкрънкат обещание за ремонт на две-три километра третокласен път, малко кинти за саниране и пр.

Обиколките на Бойко винаги са предизборни и той е в перманентно предизборно състояние - от първите два мандата си отиде с оставка, а третият мандат изкара, както се казва, с клизма.

Знаете ли защо е така?

1. Бойко не смее да се появи на площада в някой по-голям град, защото си дава сметка какво го очаква там.

2. Агитките на Бойко в малките населени места и в маргинализираните махали лесно се организират, елементарно се управляват, лесно се купуват и лесно се продават.

3. Населението в по-големите градове е цивилизовано и информирано и отдавна ненавижда и Бойко, и ГЕРБ. Неслучайно зачестиха случаите на изпотрошени прозорци на клубовете на ГЕРБ.

Казано накратко, Бойко го тресат страх и паника и той не може да ги скрие, дори когато припява "Камъните падат", а Севда твори бездарните си и карикатурни клипчета.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.