Бойко Рашков представя пред кабинета разследването за ”Булгаргаз”

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/boyko-rashkov-predstavya-pred-kabineta-razsledvaneto-za-bulgargaz/5410 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Рашков представя пред кабинета разследването за ”Булгаргаз”

Вътрешният министър Бойко Рашков ще представи на заседанието на Министерския съвет доклад във връзка с напредъка по разследването за ”Булгаргаз”, съобщи преди началото на правителственото заседание премиерът Кирил Петков.

"Видяхме, че "Булгаргаз" има сериозни допуснати нарушения, за да имаме тези високи цени на газа", каза Петков. Според него оттук нататък трябва да сме сигурни, че всеки, който е направил грешки, ще си понесе последствията. Никой не може да взема решения, които накрая българският потребител да плаща, защото не са били взети по най-добрия начин, подчерта премиерът.

Напомняме, че само преди няколко дни бе уволнено цялото ръкомодство на "Булгаргаз". Президентът Румен Радев каза, че не трябва да се следва политиката на предишни правителства. Премиерът Петков пък заяви, че ще са безкомпромисни с дружедтва, където има нарушения. Каза още, че след уволнението на шефовете в "Булгаргаз", е намалена и цената на газа.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.